Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θρίλερ με αεροπλάνο της EasyJet – Προσγειώθηκε αναγκαστικά στην Πράγα μετά από απειλή για βόμβα

Θρίλερ με αεροπλάνο της EasyJet – Προσγειώθηκε αναγκαστικά στην Πράγα μετά από απειλή για βόμβα

Ένα πραγματικό θρίλερ έζησαν οι επιβάτες πτήσης της ΕasyJet όταν το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Πράγα μετά από απειλή για βόμβα. Τελικά το θρίλερ είχε αίσιο τέλος, καθώς οι έλεγχοι που έγιναν στο αεροπλάνο της EasyJet έδειξαν ότι δεν υπήρχε καμία βόμβα και η απειλή ήταν τελικά φάρσα.

Όλα έγιναν χθες (4.12.2022) το βράδυ όταν το αεροπλάνο της EasyJet, που είχε απογειωθεί από την Κρακοβία της Πολωνίας και είχε προορισμό το Μπρίστολ της Βρετανίας, ειδοποιήθηκε ότι πρέπει να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Πράγα, διότι υπήρχε απειλή για την τοποθέτηση βόμβας στο αεροσκάφος.

Το αεροπλάνο της EasyJet προσγειώθηκε τελικά στο αεροδρόμιο της Πράγας Vaclav Havel το βράδυ. Αμέσως το σκάφος εκκενώθηκε και πυροτεχνουργοί της τσέχικης αστυνομίας έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο, στον οποίο δεν βρέθηκε τελικά καμία βόμβα. Στην επίσημα σελίδα του αεροδρόμιου της Πράγας στο Twitter τονίστηκε ότι «Δεν βρέθηκε κανένα επικίνδυνο αντικείμενο στο αεροπλάνο μετά την έρευνα των πυροτεχνουργών»

Οι επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης EZY6276 της EasyJet μπήκαν και πάλι μέσα στο αεροπλάνο μετά τον έλεγχο και αναχώρησαν χωρίς άλλα… παρατράγουδα για το Μπρίστολ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις