Κόσμος

Θρίλερ με την εξαφάνιση μοντέλου: 4 συλλήψεις πριν από τον διαγωνισμό Μις Κόσμος

Λίγες ημέρες προτού μεταβεί στο Λονδίνο για τον διαγωνισμό Μις Κόσμος 2014 εξαφανίστηκε η πρόσφατα εστεμμένη Μις Ονδούρα Maria Alvarado, με τις αρχές να έχουν προχωρήσει σε 4 συλλήψεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Maria Alvarado εξαφανίστηκε με την αδερφή της Sofia Trinidad μετά από ένα πάρτι φίλου στο οποίο είχαν πάει την περασμένη Πέμπτη.

Μεταξύ των 4 συλληφθέντων που ακολούθησαν της εξαφάνισης των δύο γυναικών είναι και ο φίλος της αδερφής του μοντέλου.

Η 19χρονη Maria και η αδερφή της Sofia περνούσαν χρόνο με τους γονείς τους στην πόλη Santa Barbara στην Ονδούρα προτού μεταβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον διαγωνισμό Μις Κόσμος.

Η Μις Ονδούρα ήταν ανάμεσα στις 120 διαγωνιζόμενες που θα διεκδικούσαν το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο.


Ο αρχηγός της Αστυνομίας Jose Coello αρχικά είχε αναφέρει πως οι αρχές δεν αντιμετωπίζουν την εξαφάνιση των δύο γυναικών ως έγκλημα.

Ωστόσο, σήμερα Δευτέρα έγινε γνωστό πως τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται ως οι τελευταίοι άνθρωποι που είδαν τις δύο γυναίκες ζωντανές.

“Τέσσερις άνθρωποι έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται. Μεταξύ αυτών ο διοργανωτής του πάρτι και ο φίλος της Sofia” ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Αστυνομίας.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζονται οι συνομιλίες ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ στο Μπούργκενστοκ της Ελβετίας
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελβετικού υπουργείου Εξωτερικών δεν θα αποκαλυφθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τους συμμετέχοντες και το περιεχόμενο των συνομιλιών για λόγους εμπιστευτικότητας
Οι σημαίες ΗΠΑ και Ιράν
Ντέιβι Τσέις, η ανατριχιαστική «Σαμάρα» που στοίχειωσε το σινεμά: Το «The Ring», η βιντεοκασέτα – εφιάλτης και το creepy κορίτσι που έφυγε στα 35
Η ηθοποιός Ντέιβι Τσέις πέθανε στις 16 Ιουνίου, σε ηλικία 35 ετών, έπειτα από μηνιγγίτιδα και σοβαρή λοίμωξη του αίματος που εξελίχθηκε σε σηψαιμία
Η «Σαμάρα» του The Ring
NYT: Λίβανος, ο αδύναμος κρίκος της συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ με Ιράν – Πώς η σύγκρουση Ισραήλ με Χεζμπολάχ απειλεί την εύθραυστη ειρήνη
Παραμένει άγνωστο το πότε και το αν το Ισραήλ αποσύρει τα στρατεύματά του από τον Λίβανο και το αν η Χεζμπολάχ παραδώσει το οπλοστάσιό της
Λίβανος