Κόσμος

Θρίλερ με την σορό πασίγνωστου τραγουδιστή – Θρήνος στο Μεξικό

Σαν επεισόδιο από μεξικάνικη σαπουνόπερα είναι όσα διαδραματίσθηκαν μετά τον θάνατο του πασίγνωστου τραγουδιστή στην Λατινική Αμερική, Χοσέ Χοσέ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον αποκαλούσαν «Πρίγκιπα του τραγουδιού». Ο Χοσέ Χοσέ πέθανε το περασμένο Σάββατο αλλά η σορός του δεν μπορούσε να εντοπιστεί επί ημέρες. Τελικά, εντοπίστηκε σε γραφείο τελετών του Μαϊάμι, όπως ανακοίνωσε ο γιος του Χοσέ Χοέλ Σόσα βάζοντας τέλος στην αγωνία των θαυμαστών του. «Είναι εδώ, είμαστε σίγουροι ότι το λείψανο του πατέρα μου βρίσκεται εδώ (…) Το προετοιμάζουν, το ταριχεύουν», δήλωσε ο Χοσέ Χοέλ Σόσα στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο τελετών.

Ο Χοσέ Χοσέ, γνωστός στο Μεξικό ως «ο Πρίγκιπας του τραγουδιού», πέθανε σε ηλικία 71 ετών σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, στη Φλόριντα, όπου ζούσε εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τη μικρότερη κόρη του, τη Σαρίτα Σόσα, 25 ετών. Ο Χοσέ Χοσέ ήταν πολύ δημοφιλής σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής και είχε πουλήσει 100 εκατομμύρια δίσκους.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, ο Χοσέ Χοέλ και η Μαρισόλ, που κατοικούν στο Μεξικό, έφυγαν αμέσως για τις ΗΠΑ για να ζητήσουν από την ετεροθαλή αδελφή τους Σαρίτα, την οποία ο τραγουδιστής απέκτησε από τον τρίτο γάμο του, να τους πει που βρίσκεται η σορός του. Όμως, εκείνη δεν τους έλεγε και υποψιάζονται ότι η ετεροθαλής αδελφή τους έχει συνάψει αποκλειστικό συμβόλαιο με ορισμένα μέσα ενημέρωσης για να τους παραχωρήσει πρόσβαση στη σορό του πατέρα τους!

Χάρη στην παρέμβαση του προξενείου του Μεξικού τα τρία αδέλφια τελικά συμφώνησαν τη νύκτα της Τρίτης προς Τετάρτη να πραγματοποιήσουν τελετή για τον πατέρα τους την Παρασκευή στο Μαϊάμι και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να μεταφέρουν τη σορό του στο Μεξικό όπου θα πραγματοποιηθεί άλλη τελετή, σύμφωνα με ανακοίνωση του μεξικανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Την Κυριακή, εκατοντάδες θαυμαστές του Χοσέ Χοσέ τον τίμησαν, με τραγούδια και κλάματα, στην Κλαβερία, τη συνοικία όπου μεγάλωσε. Ο δήμος του Μεξικού ανακοίνωσε σήμερα ότι θα οργανώσει μια τεράστια εκδήλωση καραόκε στις 4 Οκτωβρίου, με τραγούδια του εκλιπόντος, σε ένα πάρκο της πρωτεύουσας.

josejose

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χανταϊός: «Δεν κινδυνεύουμε από νέα πανδημία» καθησυχάζουν οι επιστήμονες – Στην Τενερίφη ο επικεφαλής του ΠΟΥ για την απομάκρυνση των επιβατών
Ο κίνδυνος για την Ευρώπη είναι χαμηλός, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις εύκολης μεταφοράς του συγκεκριμένου στελέχους μεταξύ ηπείρων, ούτε τάση ευρείας εξάπλωσης
χανταιος
Τραμπ: Περιμένω απάντηση από το Ιράν για το νέο σχέδιο ειρήνης – Φόβοι για αντίποινα μετά τον βομβαρδισμό των ιρανικών τάνκερ
Οι ΗΠΑ κάλεσαν ξανά τους Ευρωπαίους να βοηθήσουν τις ΗΠΑ στον πόλεμο που μαίνεται στη Μέση Ανατολή - Πετρελαιοκηλίδα 50 τετραγωνικών χιλιομέτρων εντοπίστηκε στον Κόλπο
Ντόναλντ Τραμπ