Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θρίλερ με τον θάνατο 32χρονης! Νεκρή σε υπερπολυτελές σκάφος

Θρίλερ με τον θάνατο 32χρονης! Νεκρή σε υπερπολυτελές σκάφος

Μυστήριο καλύπτει τον αιφνίδιο θάνατο της 32χρονης Rebecca Boyle. Βρέθηκε νεκρή σε υπερπολυτελές σκάφος όπου γιόρταζε τη νίκη της Αγγλίας.

Η Βρετανίδα βρέθηκε νεκρή στο υπερπολυτελές σκάφος των 6 εκατομμυρίων λιρών όπου γιόρταζε τη νίκη της Αγγλίας επί της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Rebecca Boyle βρέθηκε νεκρή στην καμπίνα της στο υπερπολυτελές σκάφος La Polonia που είχε αγκυροβολήσει στο λιμάνι της ιταλικής ριβιέρας της Imperia την Τετάρτη.

Η 32χρονη από το Notting Hill του Λονδίνου πιστεύεται ότι υπέστη θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι αφού έπεσε από τις σκάλες το βράδυ που έπινε για τη νίκη της Αγγλίας.

Ανοιχτό και το σενάριο δολοφονίας

Οι συνάδελφοι της 32χρονης άρχισαν να ανησυχούν όταν δεν την είδαν στο πρωινό το πρωί της Τετάρτης. Η αστυνομία αντιμετωπίζει τον θάνατό της ως ανεξήγητο και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Ερευνούν τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της και παίρνουν καταθέσεις από το πλήρωμα του υπερπολυτελούς σκάφους.

Η 32χρονη είχε αρχίσει να εργάζεται στο σκάφος την περασμένη μόλις εβδομάδα. Το βράδυ που πέθανε γιόρταζε τη νίκη της Αγγλίας με συναδέλφους της και μέλη του πληρώματος που εργάζονταν στο σκάφος Dynamic.

Αργότερα μπήκαν στο υδρομασάζ του σκάφους La Polonia πριν τελικά η Rebecca Boyle επιστρέψει στην καμπίνα της. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να καθορίσει αν το αλκοόλ έπαιξε ρόλο στον θάνατό της καθώς δεν έχει διενεργηθεί ακόμα η νεκροψία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις