Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Θρίλερ με τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου στην Κεφαλλονιά – Οι περίεργες αναρτήσεις

Θρίλερ με τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου στην Κεφαλλονιά – Οι περίεργες αναρτήσεις

– Η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης Sinead McNamara έμαθαν εν πτήσει προς την Ελλάδα ότι είναι νεκρή
– Οι απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή
– Σήμερα οι ανακοινώσεις από τις ελληνικές αρχές

Κύριο θέμα στα αυστραλιανά ΜΜΕ έχει γίνει ο μυστηριώδης θάνατος του 20χρονου μοντέλου από την Αυστραλία Sinead McNamara, που αποδίδεται σε αυτοκτονία, σε πολυτελή θαλαμηγό στην Κεφαλλονιά. Σήμερα, αναμένονται ανακοινώσεις από τις ελληνικές αρχές σχετικά με τα αίτια θανάτου μετά τη νεκροψία στο άτυχο μοντέλο.

Η Sinead McNamara, βρέθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις της στο υπερπολυτελές γιοτ Mayan Queen IV στα ανοικτά της Κεφαλονιάς. Άφησε την τελευταία της πνοή ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στους Sunday Times ότι την ανακάλυψε ένα μέλος του πληρώματος στο πίσω μέρος του σκάφους. Το 92 μέτρων γιοτ που ανήκει στον Μεξικανό κροίσο Alberto Baillères, είναι αμύθητης αξίας. Ανώτατη αστυνομική πηγή δήλωσε επίσης στην εφημερίδα ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η 20χρονη αυτοκτόνησε.

Η McNamara, ζούσε στο Σίδνεϊ, ήταν μοντέλο και είχε χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Εργαζόταν στο Mayan Queen IV εδώ και 4 μήνες.

Η μητέρα και η αδερφή της το έμαθαν ενώ πετούσαν στην Ελλάδα για να την συναντήσουν!

Ακόμα μια τραγική λεπτομέρεια είναι ότι την ώρα που η Sinead άφηνε την τελευταία της πνοή η μητέρα της Kylie και η αδερφή της Lauren ταξίδευαν στην Ελλάδα για να την συναντήσουν και να πάνε διακοπές. Έμαθαν τα τραγικά νέα ενώ άλλαζαν πτήση! Μάλιστα το νεαρό μοντέλο φαίνεται να τις περίμενε πως και πως όπως φάνηκε από μια ανάρτηση λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της.

«Χρόνια πολλά στην πιο φανταστική μεγάλη αδερφή που θα μπορούσα να έχω! Πέντε ημέρες μέχρι να σε δω!, έγραψε μεταξύ άλλων.

Το περίεργο και ανατριχιαστικό μήνυμα

Όμως, αυτό που λέχει τραβήξει την προσοχή των Αυστραλιανών ΜΜΕ είναι άλλο ένα post που ανέβασε στο instagram. Δεν ήταν αυτά που έγραψε αλλά τα emojis που χρησιμοποίησε. Ένα ηφαίστειο, έναν ανεμοστρόβιλο και μια σύρριγγα που στάζει αίμα. Και έγραψε επίσης: «Πάρτε με πίσω εκεί που η μόνη μου έγνοια ήταν να μην σπάσω το κεφάλι μου».

 

View this post on Instagram

 

My head is all over the shop today 🌪🌋 take me back to this where my only worry was not cracking my skull open 💉

A post shared by Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) on

Προσπάθειες να επαναφέρουν στην ζωή το 20χρονο μοντέλο

Οι τραγικές λεπτομέρειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές συγκλονίζουν. Οι απέλπιδες προσπάθειες να την κρατήσουν στην ζωή για πολλή ώρα όταν την ανακάλυψαν αναίσθητη στο σκάφος. Η μεταφορά της στο νοσοκομείο στο Αργοστόλι και η απόφαση να την μεταφέρουν τελικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα που αποδείχθηκε μάταιη αφού ξεψύχησε εν πτήσει.

Ο ιδιοκτήτης της πολυτελούς θαλαμηγού είχε φύγει από το σκάφος την περασμένη Τρίτη και είχε αφήσει την 20χρονη Sinead μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα. Το τι συνέβη επί 48 ώρες μέχρι τον θάνατό της είναι το αντικείμενο της έρευνας των ελληνικών αρχών. Όλο το πλήρωμα περνάει από ανάκριση, ενώ απαγορεύθηκε ο απόπλους του σκάφους προκειμένου να ολοκληρωθούν οι έρευνες από τους αστυνομικούς.

Το 20χρονο μοντέλο έμενε τα τελευταία πέντε χρόνια στο Σίδνεϊ και εργαζόταν σε γιοτ ενώ ταξίδευε στην Ευρώπη.

πηγη: news.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις