Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θρίλερ στην Κύπρο: Από την Ελλάδα τα δυο 11χρονα αγόρια που εξαφανίστηκαν

Θρίλερ στην Κύπρο: Από την Ελλάδα τα δυο 11χρονα αγόρια που εξαφανίστηκαν
Φωτογραφία αστυνομία Κύπρου

– Παιδιά Ελλήνων τα δυο 11χρονια αγοράκια που εξαφανίστηκαν το πρωί στην Κύπρο
– Ο πατέρας του ενός παιδιού είναι γιατρός στο νοσοκομείο της Λάρνακας
– Φόβοι πως έπεσαν θύμα απαγωγής από άνδρα που τους συστήθηκε ως ο νέος τους δάσκαλος
– Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους, μπλόκα παντού, ελικόπτερο πετά πάνω από την περιοχή

Ένα θρίλερ σε πλήρη εξέλιξη στην Κύπρο από νωρίς το πρωί της Τρίτης (25.09.2018) όταν έγινε γνωστή η εξαφάνιση δυο 11χρονων αγοριών. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη, δυο παιδιά Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στο νησί.

Με τη συγκατάθεση των γονιών τους, η αστυνομία της Κύπρου έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και μια φωτογραφία των δυο παιδιών που εξαφανίστηκαν πριν μερικές ώρες και υπάρχουν φόβοι πως έχουν πέσει θύματα απαγωγής. Η αστυνομία ζητά όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αρχές.

https://twitter.com/Cyprus_Police/status/1044479951871856640

Τα δυο αγόρια εξαφανίστηκαν έξω από το σχολείο τους, το δημοτικό Καμάρων στη Λάρνακα. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνδρας, ηλικίας 50 έως 60 ετών, ύψους 1,70μ. με 1,75μ. με δεμένο χέρι, πλησίασε τα δυο αγόρια και με το πρόσχημα ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος, τα έπεισε να τον ακολουθήσουν στο αυτοκίνητό του, χρώματος γκρι.

Όπως αναφέρει το newsit.com.cy, άλλοι μαθητές που ήταν μάρτυρες του περιστατικού περιέγραψαν στην αστυνομία πως ο άνδρας είπε στα δυο αγόρια: «Ελάτε να μεταφέρουμε κάποια βιβλία». Το γεγονός, όμως, ότι οι δάσκαλοι του σχολείου δεν είχαν καμία ενημέρωση για οποιαδήποτε μεταφορά βιβλίων, προκάλεσε συναγερμό και αμέσως έγινε καταγγελία και ξεκίνησε έρευνα.

Άμεσα, στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, στήθηκαν μπλόκα στους δρόμους της Λάρνακας και ελικόπτερο της αστυνομίας ξεκίνησε να πετά πάνω από την περιοχή προκειμένου να εντοπίσει το γκρι αυτοκίνητο, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, αλλά και σε παράπλευρους αυτοκινητοδρόμους.

Στο σχολείο από το οποίο εξαφανίστηκαν τα δυο αγόρια μετέβη και ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου, για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις. Ο Κώστας Χαμπιαούρης εξέφρασε τη λύπη του και ζήτησε από τους πολίτες που έχουν οποιαδήποτε πληροφορία για την εξαφάνιση των δυο παιδιών να επικοινωνήσει με τη γραμμή του πολίτη.

Με πληροφορίες και από newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις