Κόσμος

Θρίλερ στο Κίεβο με άγρια δολοφονία υπαλλήλου της πρεσβείας των ΗΠΑ

Ανθρωποκυνηγητό στο Κίεβο για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας μίας υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας.

Η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Κίεβο και άφησε την τελευταία της πνοή αφότου δέχτηκε την επίθεση. Η αστυνομία της ουκρανικής πρωτεύουσας αναζητά έναν άνδρα ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της. Η Σανβέρ Νικαέλο βρέθηκε αναίσθητη από περαστικούς κοντά σε μια σιδηροδρομική γραμμή, σε ένα αλσύλλιο του Κιέβου. Έφερε τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

“Κατά τη διάρκεια της έρευνας στα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε μια ταυτότητα με το όνομά της όπου αναφερόταν ότι είναι υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ“, ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω του Facebook.

Οι αρχές αναζητούν ως ύποπτο για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας έναν άνδρα ηλικίας 30 – 40 ετών με κοντά, μαύρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε μαύρο σορτσάκι, μπλουζάκι και σκούρα μπλε αθλητικά παπούτσια.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ δεν έχει σχολιάσει την τραγική υπόθεση.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Νετανιάχου: «Αφοπλισμός της Χαμάς και να ξεκινήσει σύντομα η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα»
«Επίκειται απονομή χάριτος στον Νετανιάχου, μίλησα με τον Χέρτζογκ» λέει ο Τραμπ – «Δεν έχω μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο» τον διαψεύδει ο Ισραηλινός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την άφιξή τους για συναντήσεις στο Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς