Κόσμος

Θρίλερ στον αέρα με Μπόινγκ 777! Ράγισε το παράθυρο στο πιλοτήριο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός στη Μόσχα μετά την είδηση ότι ένα Μπόινγκ 777 επιστρέφει στη ρωσική πρωτεύουσα λόγω ρωγμής σε παράθυρο του πιλοτηρίου μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS το πρωί της Παρασκευής (28.02.2020) ώρα Ελλάδος, επικαλούμενο τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο αεροσκάφος επιβαίνουν περισσότερα από 200 άνθρωποι – επιβάτες και πλήρωμα. Οι πιλότοι ανέφεραν στον Πύργο Ελέγχου την ρωγμή όταν εισήλθε το αεροσκάφος στον εναέριο χώρο του Καζακστάν.

Όπως αναφέρουν ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το Μπόινγκ 777 είχε αναχωρήσει νωρίτερα για την Μπανγκόκ από το αεροδρόμιο Sheremetyevo στη Μόσχα.

Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωσαν ότι το παράθυρο του πιλοτηρίου του αεροσκάφους έχει ραγίσει. Ωστόσο, υποστηρίζεται ότι στην πτήση (flight SU6275) υπήρχαν πάνω από 100 άτομα.

πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ , Sputniknews.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ – Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις και ο ρόλος των ΗΠΑ
Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στις προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, ο οποίος διαρκεί σχεδόν έξι μήνες
Στενά του Ορμούζ
Η Ιρανή φοιτήτρια με τα εσώρουχα που έγινε σύμβολο: «Την κρατούσαν δεμένη και της έκαναν αντιψυχωσικές ενέσεις»
Η ίδια καταγγέλλει ότι κατά τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα το κεφάλι της τοποθετήθηκε ανάμεσα στα πόδια γυναίκας αστυνομικού, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει
Ιράν
Το Ιράν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ και προκαλεί τον Τραμπ: «Δεν θα κατακτηθούν με tweets και αεροπλανοφόρα»
Χώρες όπως το Κατάρ και το Πακιστάν λειτουργούν ως δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό τον αμοιβαίο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ
Στενά του Ορμούζ