Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρήνος για 15χρονο! Κρεμάστηκε μετά από καβγά με τους γονείς του για το κινητό

Θρήνος για 15χρονο! Κρεμάστηκε μετά από καβγά με τους γονείς του για το κινητό

Συντετριμμένοι οι γονείς του 15χρονου Keelan Groves. Τον βρήκαν κρεμασμένο στο δωμάτιό του.

O Keelan Groves και ο μικρότερος αδερφός του έπρεπε να αφήνουν τα κινητά τους σε άλλο δωμάτιο πριν πέσουν για ύπνο ώστε να μην ξενυχτούν παίζοντας με αυτά.

Όταν ο 15χρονος το πήγε αργά κάτω και γύρισε στο δωμάτιό του, το επόμενο πρωινό μάλωσε με τους γονείς του και του πήραν το κινητό.

Το βράδυ ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του Julie και αργότερα τον βρήκαν κρεμασμένο στο δωμάτιό του στο Lancashire.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά πέθανε δύο μέρες αργότερα. Σε έρευνα για τον θάνατό του ο δικαστής είπε ότι ο θάνατός του επήλθε από παρορμητική πράξη. “Δεν σχεδίαζε να αυτοκτονήσει”.

“Είχαμε μια συμφωνία με τα παιδιά να αφήνουν τα κινητά τους τις καθημερινές πριν πέσουν για ύπνο. Αυτό για να μην παίζουν όλη νύχτα. Η συμφωνία ήταν εδώ και χρόνια και δεν είχαν υπάρξει προβλήματα. Η μητέρα του θα έλεγε στον Keelan ότι είναι στιγμή να φέρει το κινητό του κάτω και θα το έκανε. Και οι δύο γιοι μας τηρούσαν τον κανόνα” δήλωσε ο πατέρας του Darren.

Τι έγινε τη μοιραία νύχτα

“Η μητέρα του του έστειλε μήνυμα και τελικά κατέβασε το κινητό μετά τις 10 το βράδυ. Συζητήσαμε για αυτό και ξαναπήρε το κινητό επάνω. Η συμφωνία ήταν να το αφήσει κάτω μέχρι την επόμενη μέρα. Ξύπνησα να πάω στη δουλειά και όταν γύρισα το απόγευμα η γυναίκα μου ήταν ήδη σπίτι. Κάτι που μου προκάλεσε έκπληξη.

Ήταν θυμωμένη που είχε τσακωθεί με τον Keelan. Του είχε πάρει το κινητό αλλά της το πήρε πίσω και του το πήρε ο διευθυντής στο σχολείο. Ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του. Μίλησα μαζί του και η συμπεριφορά του έμοιαζε σαν να ήξερα ότι θα το πάρει το άλλο πρωί. Ανέβηκε μετά στο δωμάτιό του. Πήγα στο δωμάτιό του και φαινόταν καλά. Έβλεπε κάτι στο YouTube και φαινόταν χαλαρός. Βγήκα και επέστρεψα 20 λεπτά αργότερα.

Ήταν μόνο η γυναίκα μου και ο άλλος μας γιος. Πήγα πάνω και βρήκα τον Keelan. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις