Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θρήνος για 16χρονο! Τον άφησε ο φίλος του και κρεμάστηκε

Θρήνος για 16χρονο! Τον άφησε ο φίλος του και κρεμάστηκε

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Zenon Bartlett πάλευε με τα όσα ακούγονταν για τη σεξουαλικότητά του. Αφού αποκάλυψε ότι είναι γκέι, ο 16χρονος αυτοκτόνησε όταν τον χώρισε το πρώτο του αγόρι.

Ο Zenon Bartlett είχε μόλις τελειώσει το σχολείο και σχεδίαζε να πάει κολέγιο πριν το πανεπιστήμιο για να συνεχίσει τις σπουδές του. Η μητέρα του τον βρήκε κρεμασμένο στο δωμάτιό του λίγο καιρό αφότου τον χώρισε το αγόρι του James Hartman.

Όπως αποκάλυψε ο James Hartman στην ακροαματική διαδικασία, ο 16χρονος του είχε μιλήσει για αυτοκτονία. “Το ανέφερε αρκετά συχνά. Στην αρχή δεν πίστευα ότι μιλούσε σοβαρά επειδή φαινόταν ευτυχισμένος και έτσι δεν καταλάβαινα από που προέρχονται αυτά τα συναισθήματα. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που εύχομαι να είχα κάνει, όπως να του είχα τηλεφωνήσει για να του μιλήσω. Νιώθω πολύ άσχημα με αυτό που συνέβη”.

Είχε βρει τον φίλο του σε μια δασώδη περιοχή με σημάδια στον λαιμό να κρέμεται από ένα δέντρο λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους. “Δεν συνήθιζε να πηγαίνει μόνος εκεί και έτσι τον ρώτησα γιατί είχε πάει. Δεν θυμάμαι τα ακριβή του λόγια. Μου είπε ότι δεν ήθελε πλέον να βρίσκεται εδώ. Συνειδητοποίησα τι συμβαίνει, έτρεξα έξω και πήγα να τον βρω. Τον βρήκα να κάθεται πάνω σε ένα σημειωματάριο και να κλαίει. Έκατσα μαζί του 4-5 ώρες και μιλούσαμε. Υπήρχε σκοινί στο κλαδί και είχε ένα κόκκινο σημάδι στον λαιμό. Δεν είχα γνωρίσει ποτέ την οικογένειά του. Αν τους γνώριζα, θα είχα πάει σε εκείνους. Χρειαζόταν να μιλήσει σε κάποιον σύμβουλο ή θεραπευτή. Συμφώνησε και μου έστειλε μήνυμα πως πήρε σε κάποια γραμμή βοήθειας και έκλεισε ραντεβού. Δεν ξέρω αν πήγε ποτέ”.

Η μητέρα του 16χρονου Lynda Bartlett τον περιέγραψε ως απλό έφηβο. “Έφαγα και πήγα στο δωμάτιό του. Όταν μπήκα και τον είδα κρεμασμένο ούρλιαζα για βοήθεια. Κατέβηκα και πήρα τηλέφωνο σε ασθενοφόρο και έτρεξα ξανά πάνω με το κινητό. Αν καταλάβαινα πως θα έκανε κακό στον εαυτό του ή αν είχε έρθει και μας είχε πει ότι δεν αισθάνεται καλά θα τον είχαμε πάει στον γιατρό ή θα πλήρωνα για κάποιον σύμβουλο”.

Ο 16χρονος είχε αποκαλύψει λίγο καιρό νωρίτερα στον φίλο του Harvey Wright πως είναι γκέι. “Το είπα στον κοινό μας φίλο Alfie Rees και τον υποστηρίξαμε πολύ. Νομίζω ότι ένιωθε πολύ καλύτερα που το ξέραμε. Δεν πιστεύω ότι είναι καλό για κάποιον να μην είναι αυτός που πραγματικά είναι. Ένιωσα ωστόσο ότι δεν ήταν ευτυχισμένος που ήταν γκέι”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε