Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Θρήνος για 21χρονη φοιτήτρια! Έπεσε από τον 9ο όροφο ξενοδοχείου

Θρήνος για 21χρονη φοιτήτρια! Έπεσε από τον 9ο όροφο ξενοδοχείου

Από τον 9ο όροφο ξενοδοχείου στο Benidorm έπεσε στο κενό η 21χρονη Βρετανή τουρίστρια Danielle Hall που νωρίτερα είχε βγει με τον φίλο της στο θέρετρο Costa Blanca στη νοτιοανατολική Ισπανία.

Η νεαρή φοιτήτρια έμενε στο διαμέρισμα ξενοδοχείου με τον 23χρονο φίλο της Jordan Bevan και τη γιαγιά του που κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε πιει πολύ και η 21χρονη έχασε την ισορροπία της και έπεσε από το μπαλκόνι του 9ου ορόφου.

Είχαν μόλις φτάσει στο ξενοδοχείο για προγραμματισμένες διακοπές μιας εβδομάδας. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι συγκλονισμένο από το τραγικό συμβάν. Η γυναίκα που τους έδωσε δωμάτιο στον 9ο όροφο είναι συντετριμμένη και αισθάνεται ένοχη για αυτό που συνέβη, λέγοντας στους συναδέρφους της πως αν τους είχε δώσει δωμάτιο στον 1ο ή τον 2ο όροφο θα ζούσε ακόμα.

Ο τουρίστας που έμενε στον 1ο όροφ και είδε την 21χρονη να πέφτει από το παράθυρο δεν μπορεί να κοιμηθεί. Οι αρχές ανέκριναν τον φίλο της και τη γιαγιά του που έμεναν στο δωμάτιο και δεν αποκαλύπτουν τις σκέψεις τους για το τραγικό συμβάν στο προσωπικό του ξενοδοχείου.

Ο νεαρός και η γιαγιά του παραμένουν στο ξενοδοχείο και δεν είναι σίγουρο αν πρόκειται να διακόψουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν σπίτι τους. Δεν έκαναν κάποιο επίσημο σχόλιο και αντιμετωπίζουν τον θάνατό της ως δυστύχημα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε