Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Θρήνος για 97χρονες δίδυμες! Πέθαναν η μία δίπλα στην άλλη!

Θρήνος για 97χρονες δίδυμες! Πέθαναν η μία δίπλα στην άλλη!

Η οικογένεια των 97χρονων δίδυμων Jean Haley και Martha Williams θρηνεί την απώλεια των δύο γυναικών που πέθαναν από το κρύο η μία δίπλα στην άλλη.

Η Martha Williams και η δίδυμη αδερφή της Jean Haley βρέθηκαν νεκρές το Σάββατο έξω από σπίτι στο Rhode Island. Η Martha ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα στον δρόμο του σπιτιού της αδερφής της, ενώ η Haley βρέθηκε μέσα στο γκαράζ.

Η αστυνομία πιστεύει πως πρώτη έπεσε η Martha Williams ενώ πήγαινε προς το αυτοκίνητο, ενώ η Haley πιστεύεται ότι σκόνταψε σε ένα χαλί στο γκαράζ ενώ προσπαθούσε να φωνάξει κάποιον στο σπίτι για βοήθεια.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας, βρέθηκαν σε μικρή απόσταση. “Ήρθαν μαζί στη ζωή και έφυγαν μαζί”, δήλωσε ο John Haley, ένας από τους γιους του Jean Haley. “Ήταν παρήγορο να ξέρουμε πως ήταν μαζί. Έτσι ήρθαν και έτσι έφυγαν από τον κόσμο”.

Οι δίδυμες πέθαναν αφού είχαν βγει για φαγητό με άλλη τους αδερφή που είχε φύγει πριν τον ξαφνικό χαμό τους. “Ήταν σοκ για εμάς” δήλωσε η νύφη της Jean Haley, Jessica Haley. O John Haley είπε ότι έσπευσε στο νοσοκομείο και βρήκε τις δύο αδερφές σε φορεία που ήταν το ένα δίπλα στο άλλο. Ζήτησε τότε από τους γιατρούς να τις κρατήσουν μαζί ακόμα και αφότου κηρύχθηκαν νεκρές.

Οι δίδυμες αδερφές ήταν πάντα πολύ καλές φίλες και ζούσαν σε απόσταση λίγων μιλίων όλη τους τη ζωή. “Έκαναν τα πάντα μαζί” τόνισε ο John Haley. Η αιτία θανάτου τους είναι ασαφής, με την αστυνομία να εκτιμά ότι οι ακραίες θερμοκρασίες έπαιξαν ρόλο.

Η θερμοκρασία ήταν υπό του μηδενός τη διάρκεια της νύχτας, με τα αποτελέσματα της νεκροψία να αναμένονται εντός των ημερών. Ο John Haley είπε ότι οι δύο γυναίκες ήταν έξω για περίπου 11 ώρες πριν τελικά τις εντοπίσουν.

Πηγή: Time

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε