Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρήνος για Αυστραλό διπλωμάτη! Έπεσε στο κενό σε «trust game» – Δεν κατάφερε να τον πιάσει

Νεκρός διπλωμάτης Julian Simpson

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι εμπιστοσύνης για τον 30χρονο Αυστραλό διπλωμάτη Julian Simpson. Έπεσε από τον 7ο όροφο του διαμερίσματός του στο Μανχάταν.

Ο Julian Simpson περνούσε το βράδυ της Τετάρτης με τη γυναίκα του και τους φίλους του. Είχαν βγει για φαγητό και ποτό όταν επέστρεψαν σπίτι του. Ανέβηκαν στην πλακόστρωτη ταράτσα του κτιρίου για να απολαύσουν τη θέα στο Empire State Building.

Το εμβληματικό Empire State Building ήταν φωτισμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Είχε φωτιστεί για τον εορτασμό της ψήφισης του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου στην Αυστραλία.

Ενώ βρίσκονταν στην ταράτσα, ο Αυστραλός διπλωμάτης που εργαζόταν για τον ΟΗΕ, άρχισε να πειράζει μία από τις γυναίκες που βρισκόταν στην παρέα. Μόλις την άφησε, όλοι γύρισαν μέσα.

Μετά όμως από το περιστατικό, ο 24χρονος σύζυγός της του ζήτησε τον λόγο. Βγήκαν τότε στο μπαλκόνι. Ο 30χρονος του είπε ότι δεν είχε κακές προθέσεις.

Τραγική κατάληξη στο “trust game” για διπλωμάτη

Για να του αποδείξει ότι μπορούσε να τον εμπιστευτεί, του πρότεινε να παίξουν το παιχνίδι της εμπιστοσύνης. Θα έγερνε δηλαδή προς τα πίσω και θα τον εμπιστευόταν να τον πιάσει πριν πέσει. “Θα σου αποδείξω ότι μπορείς να με εμπιστευτείς” του είπε λίγο πριν τον τραγικό χαμό του.

Ο Simpson ανέβηκε στα κάγκελα και κάθισε έχοντας θέα προς το διαμέρισμά του. Άρχισε να γέρνει προς τα πίσω και τελικά έπεσε στο κενό. Ο φίλος του κατέθεσε πως του άπλωσε το χέρι να τον πιάσει, αλλά το χέρι του 30χρονου γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στον δεύτερο όροφο.

Ο Αυστραλός διπλωμάτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όλους όσοι ανέκριναν οι αρχές παραδέχτηκαν ότι έπιναν τη μοιραία νύχτα. Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι όλοι όσοι βρίσκονταν στο διαμέρισμα του άτυχου διπλωμάτη μύριζαν έντονα αλκοόλ.

Πηγή: Nypost

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις