Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Θρήνος για τα αγγελούδια! Έσφαξε τις κορούλες του από ζήλεια

Θρήνος για τα αγγελούδια! Έσφαξε τις κορούλες του από ζήλεια

Με δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού κατηγορείται ένας πατέρας που έσφαξε τις δύο κορούλες του στο δάσος αφού κατηγόρησε τη γυναίκα του για απιστία.

Ο 30χρονος Tillman Freeman από το Fayetteville κατηγορείται για τον φόνο της τεσσάρων ημερών Genesis Freeman και της 2χρονης Serenity Freeman. Σύμφωνα με το Hoke County Sheriff’s Office μαχαίρωσε τις δύο κορούλες του αμέτρητες φορές μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο δάσος.

“Ήταν τρομακτικό” δήλωσε ο σερίφης Hubert Peterkin. Τα δύο μικρά κοριτσάκια μαχαιρωμένα στο αυτοκίνητο, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον Freeman την Παρασκευή αρχικά για κακοποίηση παιδιών μετά από τηλεφώνημα υπαλλήλων σε ιατρείο που ανέφεραν ότι ενεργούσε ύποπτα έξω από το κτίριο. Αργότερα ήταν που αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Ο Peterkin σημείωσε πως κατηγόρησε τη γυναίκα του candice Freeman για απιστία και πως τα δύο κοριτσάκια δεν ήταν δικά του παιδιά. Η Candice, σύμφωνα με τις αρχές, είχε ένα ραντεβού στον γιατρό και είχε αφήσει τα δύο κοριτσάκια με τον πατέρα τους.

Όταν επέστρεψε σπίτι δεν βρήκε κανένα. Ο Tillman της είπε ότι είχε αφήσει τα παιδιά τους σε ένα ξένο σπίτι και αμέσως κάλεσε την αστυνομία να αναφέρει την εξαφάνισή τους. Οι αρχές άρχισαν να αναζητούν τον πατέρα και τα δύο μικρά παιδιά και ανακάλυψαν το αποτρόπαιο έγκλημα το πρωί του Σαββάτου.

Η θεία των κοριτσιών Marvina Smith δήλωσε πως η Candice αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της όταν έμαθε πως δολοφόνησε τις κορούλες της. “Θέλω ο Tillman να υποφέρει. Ο τρόπος που αυτά τα παιδιά υπέφεραν… Θέλω να υποφέρει”.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε