Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θρήνος για τη 15χρονη Shakira! Ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας της

Θρήνος για τη 15χρονη Shakira! Ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας της

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς της 15χρονης Shakira Pellow μετά τον θάνατό της το Σάββατο. Το συγκλονιστικό μήνυμα που στέλνουν για τα ναρκωτικά.

Η μητέρα της 15χρονης Shakira, Rita, ο πατριός της Lee και ο πατέρας της Shaun είναι συντετριμμένοι από τον χαμό της. Προτρέπουν τους πάντες να συνειδητοποιήσουν τις επιπτώσεις των ναρκωτικών.

Η έφηβη από το Camborne, στην Κορνουάλη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Παρασκευή. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή και οι γιατροί την έβαλαν άμεσα σε τεχνητό κώμα. Ήταν τέσσερις μήνες πριν από τα 16α γενέθλιά της.

Τα όργανα της Shakira δεν άντεξαν και η 15χρονη ξεψύχησε στα χέρια της μητέρας της τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου μετά από μια τρίτη καρδιακή προσβολή.

“Είμαστε συντετριμμένοι για τις συνθήκες του θανάτου της και θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για τους κινδύνους λήψης ναρκωτικών. Η Shakira ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πώς αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή. Είμαστε συντετριμμένοι. Σχεδιάζαμε ένα μεγάλο πάρτι για τα 16α γενέθλιά της με όλους τους φίλους και συγγενείς της. Όπως όλοι οι έφηβοι είχε απαιτήσεις και πολλές φορές ήταν μπελάς. Αλλά ήξερε πως να κάνει τους πάντες να γελάνε και το χαμόγελό της φώτιζε το δωμάτιο όταν έμπαινε. Την αγαπούσαν πολύ οι φίλοι και οι συγγενείς της. Ζούσε με τη μητέρα της Rita και τον σύντροφό της Lee και περνούσε ποιοτικό χρόνο με τον πατέρα της Shaun. Η Rita είναι συντετριμμένη. Δεν έχασε μόνο την κόρη της αλλά και την καλύτερή της φίλη και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή χωρίς αυτή. Είχε τρία ανίψια και περνούσε πολύ χρόνο με την αδερφή της Jessica και τον γαμπρό της. Ήταν πολύ κοντά και με την άλλη αδερφή της Nikita. Το απόγευμα της Παρασκευής ήταν πολύ χαρούμενη που θα συναντούσε τους φίλους της. Ήταν σπίτι, άκουγαν μουσική και γελούσαν πολύ. Στις 9 το βράδυ έφυγαν για το πάρκο όπου θα συναντούσαν και άλλους φίλους τους. Μετά από μια ώρα χτύπησαν την πόρτα της Rita και του Lee. Τους είπαν πως η Shakira είχε καταρρεύσει. Όταν έφτασαν στο πάρκο, η Shakira ήταν ήδη στο ασθενοφόρο. Στη διαδρομή η καρδιά της Shakira σταμάτησε δύο φορές. Τη δεύτερη φορά οι διασώστες χρειάστηκαν 6 λεπτά να την επαναφέρουν στη ζωή. Την έβαλαν σε τεχνητό κώμα. Για όλους στην οικογένεια ήταν η μεγαλύτερη νύχτα της ζωής μας. Ήταν σε σταθερή κατάσταση. Όμως τις πρωινές ώρες επιδεινώθηκε η κατάστασή της. Μετά από μια τρίτη καρδιακή προσβολή και 13 λεπτά ανάνηψης δεν υπήρχε επιστροφή. Δυστυχώς το όμορφο κοριτσάκι μας, η αδερφή και θεία μας έφυγαν. Πέθανε στα χέρια της μητέρα της και με όλους δίπλα της να κρατάμε το χέρι της. Θέλαμε απλά να πούμε σε γονείς, παππούδες, εφήβους και όποιον το διαβάζει να ενημερωθεί περισσότερο για τις επιπτώσεις των ναρκωτικών. Δεν έχουν πλάκα, σκοτώνουν. Δεν θα θέλαμε να συμβεί αυτό που έχουμε περάσει τις τελευταίες ώρες ούτε στον χειρότερο εχθρό μας” σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της οικογένειας της 15χρονης.

Χειροπέδες σε δύο εφήβους

Τρεις ακόμα έφηβοι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δεν νοσηλεύονται σε σοβαρή πλέον κατάσταση. Το αγόρι πήρε εξιτήριο και αναμένεται να δοθεί εξιτήριο και στα άλλα δύο έφηβα κορίτσια.

“Ένας 17χρονος από το Redruth και ένας 17χρονος από το Camborne έχουν συλληφθεί με την υποψία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και θα βρίσκονται υπό κράτηση μέχρι τις 3 Αυγούστου” τόνισε ο επιθεωρητής Roy Liden.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις