Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θρήνος για την 21χρονη Lauren – Αυτοκτόνησε από το άγχος των εξετάσεων

Θρήνος για την 21χρονη Lauren – Αυτοκτόνησε από το άγχος των εξετάσεων

Οι τελικές εξετάσεις της στο πανεπιστήμιο του Κάρντιφ είχαν προκαλέσει απίστευτο άγχος στην 21χρονη Lauren McQuaid. Δεν άντεξε και πήρε υπερβολική δόση αντικαταθλιπτικών.

Η νεαρή φοιτήτρια είχε επισκεφτεί τον φίλο της που τη φίλησε νομίζοντας ότι κοιμάται και θέλησε να την αφήσει να ξεκουραστεί. Ήταν την επόμενη μέρα που είδε το σημείωμα αυτοκτονίας δίπλα στο σώμα της.

“Τη φίλησα στο μέτωπο και την ένιωσα ζεστή. Διάβαζε τόσο πολύ σκληρά που δεν ανησύχησα. Απλώς υπέθεσα ότι κοιμάται. Όταν επέστρεψα την επόμενη μέρα ήταν ξαπλωμένη στο ίδιο σημείο, αλλά ήταν χλωμή και δύσκαμπτη. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Πιεζόταν πολύ με τα μαθήματά της. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος. Ήξερα ότι κάποιες φορές ξεχνούσε να πάρει τη φαρμακευτική της αγωγή. Νιώθω ότι απογοήτευσα τη Lauren και τη μαμά της επειδή δεν κατάλαβα τι σκόπευε να κάνε “, δήλωσε στο δικαστήριο το αγόρι της.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως η 21χρονη φοιτήτρια είχε διαγνωστεί με κατάθλιψη πριν από δύο χρόνια και είχε αρχίσει να αυτοτραυματίζεται με την είσοδό της στο πανεπιστήμιο. “Ήταν ένα ζωντανό, χαρούμενο κορίτσι και η ψυχή των πάρτι. Φώτιζε το δωμάτιο όταν έμπαινε. Πριν από δύο χρόνια διαγνώστηκε με κατάθλιψη και άρχισε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Μου έλεγε ότι έκανε κακό στον εαυτό της επειδή έτσι ένιωθε να αφαιρεί τον ψυχικό πόνο. Επέστρεψε στο πανεπιστήμιο και τα πήγαινε πολύ καλά”, δήλωσε η μητέρα της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε