Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρήνος για την Alina! Τη βρήκαν σε λίμνη αίματος – “Έχασα την πριγκίπισσά μου”

Θρήνος για την Alina! Τη βρήκαν σε λίμνη αίματος – “Έχασα την πριγκίπισσά μου”

Συντετριμμένοι οι γονείς της 20χρονης Alina Sheykhet. Τη βρήκαν οι γονείς της σε λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της. Ψάχνουν τον πρώην φίλο της.

Ήταν το πρωί της Κυριακής που οι γονείς της Alina Sheykhet πήγαν στο διαμέρισμά της στο Πίτσμπουργκ. Είχαν κανονίσει οικογενειακή βόλτα για να γιορτάσουν τα γενθέλια του αδερφού της Artem. Όταν η νεαρή φοιτήτρια δεν άνοιξε την πόρτα, ο πατέρας της έσπασε την πόρτα.

Ο συντετριμμένος πατέρας της Yan περιέγραψε την ανατριχιαστική στιγμή που τη βρήκε νεκρή στο πάτωμα. Το σώμα της ήταν γεμάτο μελανιές και αίμα. “Ούρλιαζα. Της ζητούσε να αναπνεύσει. Δεν ανέπνεε. Υπήρχε πολύ αίμα. Έχασα την όμορφη πριγκίπισσα μου”.

Κηρύχθηκε νεκρή λίγο πριν τις 9 το πρωί μετά την άφιξη της αστυνομίας. Ο θάνατός της αποδίδεται σε ανθρωποκτονία. Ο πατέρας της Yan περιέγραψε την κόρη του ως μια λαμπερή και γεμάτη ζωή κοπέλα που φιλοδοξούσε να γίνει φυσιοθεραπευτής. “Ήταν το όνειρό της. Και εργάστηκε τόσο σκληρά. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Τους έκανε όλους ευτυχισμένους. Είχε λαμπρό μέλλον.

Περιοριστικά μέτρα στον πρώην

Η αστυνομία του Πίτσμπουργκ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του πρώην φίλου της, του 21χρονου Matthew Darby. “Δεν πιστεύουμε ότι πρόκειται για τυχαία πράξη βίας. Δεν υπάρχει απειλή για τους κατοίκους του Όκλαντ και τις πανεπιστημιακές κοινότητες”, ήταν το μήνυμα του αρχηγού της αστυνομίας.

Η 20χρονη Alina Sheykhet είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην φίλου της Matthew Darby. Είχε συλληφθεί στις 26 Σεπτεμβρίου με την κατηγορία της εγκληματικής συμπεριφοράς. Η 20χρονη είχε καταθέσει πως ο Matthew είχε μπει στο σπίτι της από παράθυρο του δευτέρου ορόφου. “Το έκανε επειδή τον χώρισα και δεν απαντούσα στα τηλεφωνήματά του”.

https://twitter.com/amccleary12/status/917115894937128963?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fpeople.com%2Fcrime%2Funiversity-student-dead-in-home%2F

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις