Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρήνος για Βρετανό τουρίστα! Θύμα τροχαίου εκδίκησης στην Κύπρο

Θρήνος για Βρετανό τουρίστα! Θύμα τροχαίου εκδίκησης στην Κύπρο

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ο 39χρονος πατέρας δύο παιδιών Charlie Birch από την Ουαλία.

Ο Βρετανός τουρίστας έπεσε θύμα τροχαίου και έσβησε στην άσφαλτο στην Πάφο. Τραυματίστηκε σοβαρά ένας 32χρονος φίλος του. Το αυτοκίνητο που τους χτύπησε και τους εγκατέλειψε βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στο λιμάνι του Αγίου Γεωργίου.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν έναν άντρα και μια γυναίκα στο νερό. Η γυναίκα χρειάστηκε βοήθεια για να βγει από τη θάλασσα. Ο άντρας τα κατάφερε μόνος του. Το ζευγάρι έφυγε με τα πόδια από το σημείο και αργότερα τους συνέλαβαν οι αρχές.

Σύμφωνα με αναφορές χτύπησαν και εγκατέλειψαν εσκεμμένα τους δύο άντρες. Είχαν παρέμβει σε καβγά ανάμεσα σε έναν 35χρονο και μια 23χρονη. Αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορίες για τον θάνατό του.

Ο 39χρονος γύριζε σπίτι με τον 32χρονο φίλο του όταν χτυπήθηκε στην Πάφο. Πέθανε στο σημείο του τροχαίου, με τον φίλο του να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Φονικό τροχαίο εκδίκησης στην Κύπρο

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2:30 ξημερώματα Κυριακής. Οι δύο φίλοι είχαν προσπαθήσει να επέμβουν στον τσακωμό ενός 35χρονου και μιας 23χρονης σε μπαρ στο Coral Bay.

Πιστεύεται ότι ενεπλάκησαν στον καβγά για να υπερασπιστούν την 23χρονη που φέρεται να χτυπούσε ο 35χρονος. Το ζευγάρι λίγο αργότερα έφυγε από το μπαρ και πλέον αντιμετωπίζουν κατηγορίες για προμελετημένη δολοφονία.

“Προσφέρουμε συμβουλές και υποστήριξη στην οικογένεια του 39χρονου Βρετανού μετά τον θάνατό του στην Κύπρο. Είμαστε σε επικοινωνία με τις κυπριακές αρχές. Είναι τρομερή τραγωδία για την οικογένεια” ανακοίνωσε εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης.

Ο Charlie έκανε τις διακοπές των ονείρων του με τις δύο κόρες του, τη μητέρα του και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Έκανε οικονομίες τον τελευταίο χρόνο για αυτές τις διακοπές. “Ήταν τραγικό τέλος σε κάτι που έμοιαζε με τις τέλειες οικογενειακές διακοπές. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση” σχολίασε δημοτικός σύμβουλος.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις