Κόσμος

Θρήνος για Βρετανό τουρίστα – Βουτιά θανάτου από ξενοδοχείο στο Magaluf

Λίγο πριν τις 7 το πρωί βρέθηκε το πτώμα του 20χρονου Βρετανού τουρίστα στο 4άστερο ξενοδοχείο BH Mallorca στο Magaluf.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ατυχήματος αλλά εξετάζουν και την πιθανότητα αυτοκτονίας του νεαρού. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο 20χρονος είχε κατάθλιψη μετά τον θάνατο ενός αδερφού του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα μια 19χρονη Βρετανίδα τουρίστρια έπεσε από τον 4ο όροφο 3άστερου ξενοδοχείου στο Magaluf αλλά κατάφερε ευτυχώς να σωθεί.

Ο αριθμός των Βρετανών τουριστών που έχουν πέσει από ξενοδοχεία στο Magaluf σε σχέση με περασμένες χρονιές έχει μειωθεί.

Τον περασμένο Μάιο ο 25χρονος Andrew Phillips έπεσε σε κώμα λόγω βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων μετά την πτώση του την πρώτη νύχτα των διακοπών του.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρομοκρατική οργάνωση που συνδέεται με το Ιράν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι σε Εβραίους στο Λονδίνο
Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άνδρας που συνελήφθη σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση είναι ένας 45χρονος Βρετανός υπήκοος, γεννημένος στη Σομαλία
Τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι σε Εβραίους στο Λονδίνο
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακύρωσε τον εκλογικό χάρτη της Λουιζιάνα, «χτύπημα στη φυλετική ισότητα»
«Ένας νόμος γραμμένος με το αίμα, τον ιδρώτα και τις θυσίες των Αμερικανών για να εμποδίσουν τις φυλετικές διακρίσεις, για άλλη μια φορά αποδυναμώνεται», ανέφερε ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ
Το κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον