Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θρήνος! Λεωφορείο έσερνε φοιτήτρια για 150 μέτρα

Θρήνος! Λεωφορείο έσερνε φοιτήτρια για 150 μέτρα

Αδελφότητα πανεπιστημίου στο Τέξας κλείνει κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον τραγικό θάνατο 20χρονης φοιτήτριας και μέλους της Pi Kappa Alpha.

Από τη νεκροψία προέκυψε πως η 20χρονη Jordin Taylor χτυπήθηκε από λεωφορείο που την έσερνε για πάνω από 150 μέτρα το βράδυ της Παρασκευής. Το πτώμα της βρέθηκε κάτω από το λεωφορείο την επόμενη μέρα.

Η αδελφότητα Pi Kappa Alpha τόνισε σε ανακοίνωσή της πως συνεργάζεται με τις αρχές για την έρευνα του τραγικού θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας. “Μέχρι να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες, η αδελφότητα αναστέλει εθελοντικά τις λειτουργίες της”, τόνισε άνθρωπος από την Pi Kappa Alpha.

Η νεαρή φοιτήτρια που σκοτώθηκε από λεωφορείο της πανεπιστημιούπολης ήθελε να γίνει νοσοκόμα και οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για τυχαίο θάνατο. Το λεωφορείο που σκότωσε τη φοιτήτρια εμφάνιζε μηχανικά προβλήματα και κακό σύστημα πέδησης.

“Τίποτα δεν υποδείκνυε ότι το λεωφορείο χτύπησε κάποιον. Ήταν αργά και σκοτεινά. Στο λεωφορείο ανέβαιναν πολλοί φοιτητές για να επιστρέψουν πίσω. Δεν είδε τίποτα”, τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών Arnold Zwicke.

“Σας ευχαριστούμε για τα συλλυπητήρια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια της γλυκύτατης αδελφής μας Jorin”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η αδελφότητα. “Η αγάπη και η υποστήριξη σημαίνουν πολλά”.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε