Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής υποψήφιοι για το Rock & Roll Hall of Fame! VIDEO

Θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής υποψήφιοι για το Rock & Roll Hall of Fame! VIDEO
YouTube

Depeche Mode, Soundgarden, Motorhead, Judas Priest, Thin Lizzy, Nine Inch Nails, αλλά και Γουίτνεϊ Χιούστον και Πατ Μπενατάρ, είναι ανάμεσα στους αστέρες που διεκδικούν είσοδο στο Rock & Roll Hall of Fame (τάξη 2020).

Οι Rufus & Chaka Khan, ο Todd Rundgren και τα συγκροτήματα T. Rex, Kraftwerk, The Dave Matthews Band, The Doobie Brothers, MC5 και ο Notorious B.I.G. είναι, επίσης, υποψήφιοι, σύμφωνα με το Variety.

Η 35η τελετή εισόδου καλλιτεχνών στο “πάνθεον της ροκ”Rock & Roll Hall of Fame – θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2020 στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

Η ψηφοφορία του κοινού, από την οποία θα κριθεί ποιοι τελικά θα πάρουν εισιτήριο εισόδου, έχει ξεκινήσει από τις 15 Οκτωβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιανουαρίου του 2020.

Εννέα από τους συνολικά 16 καλλιτέχνες είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά, ενώ η Chaka Khan και οι Kraftwerk διεκδίκησαν έξι φορές τον τιμητικό τίτλο.

Το 2019 στο Rock & Roll Hall of Fame εντάχθηκαν οι Cure, Def Leppard, Roxy Music, Radiohead, Stevie Nicks, The Zombies και Τζάνετ Τζάκσον.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις