Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο πρίγκηπας Χάρι! Νομίζει πως μιλά με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και κράζει τον Τραμπ!

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο πρίγκηπας Χάρι! Νομίζει πως μιλά με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και κράζει τον Τραμπ!
photo αρχείου epa

Ο πρίγκηπας Χάρι έπεσε θύμα δυο γνωστών Ρώσων φαρσέρ, οι οποίοι τον παγίδευσαν σε μια τηλεφωνική φάρσα όπου ακούγεται να λέει πως ο κόσμος κυβερνάται από “άρρωστους ανθρώπους”.

Ο πρίγκηπας Χάρι νόμιζε πως μιλούσε με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και μεταξύ άλλλων “κράζει” και τον Ντόναλντ Τραμπ για τα περιβαλλοντικά θέματα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «έχει αίμα στα χέρια του» διότι προώθησε την βιομηχανία του άνθρακα, εμφανίζεται να λέει ο 35χρονος πρίγκιπας σε τηλεφώνημα το περιεχόμενο του οποίου αποκαλύπτει η εφημερίδα «The Sun», κατά την διάρκεια του οποίου ο Πρίγκηπας Χάρι νομίζει ότι συνομιλεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Ακόμη ο πρίγκηπας Χάρι δήλωσε επίσης πως ο Μπόρις Τζόνσον είναι «καλός άνθρωπος» και ότι η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που θα μπορούσαν «να μιλήσουν στην καρδιά» του Βρετανού πρωθυπουργού.

«Δυστυχώς, ο κόσμος κυβερνάται από μερικούς πολύ άρρωστους ανθρώπους», λέει ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με αποσπάσματα του τηλεφωνήματος που αναρτήθηκαν στο YouTube.

«Δεν με πειράζει να το πω σε σας παιδιά, νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προωθεί την τόσο μεγάλη στην Αμερική βιομηχανία του άνθρακα τον κάνει να έχει αίμα στα χέρια του», συνεχίζει να λέει καθώς νομίζει πως μιλά με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και τον πατέρα της.

«Αν ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τότε όλα είναι δυνατά, σωστά;», λέει μεταξύ άλλων.

Την ευθύνη για την φάρσα στον πρίγκηπα Χάρι ανέλαβαν οι γνωστοί για τις τηλεφωνικές τους φάρσες Αλεξέι Στολιάροφ και Βλαντίμιρ Κουζνέτσοφ, οι επονομαζόμενοι Vovan και Lexus.

Η φάρσα εξελίσσεται σε δυο τηλεφωνήματα, στις 31 Δεκεμβρίου και στις 22 Ιανουαρίου, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για την απόφασή του να μετακομίσει στον Καναδά, παίρνει αποστάσεις από τον θείου του πρίγκηπα Άντριου και απολογείται για την χρήση ιδιωτικών τζέτ.

«Ορισμένες φορές η σωστή απόφαση δεν είναι η ευκολότερη. Αλλά είναι η σωστή απόφαση για την οικογένειά μας, η σωστή απόφαση για να προστατεύσω τον γιο μου», λέει για την απόφασή του να σταματήσει αυτός και η σύζυγός του να είναι ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις