Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θύμα του Reina είχε προβλέψει το θάνατό της – Η τραγική ιστορία της

Θύμα του Reina είχε προβλέψει το θάνατό της – Η τραγική ιστορία της

Μια τραγωδία και μια τραγική ιστορία πίσω από αυτή. Η 26χρονη Rita Chami ήταν μέσα στο κλαμπ Reina όταν λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου εισέβαλε ο 28χρονος μακελάρης από το Κιργιστάν και με 120 σφαίρες πήρε 39 ζωές. Ανάμεσά τους της νεαρής Λιβανέζας και του αρραβωνιαστικού της Elias Wardini. Οι δυο ερωτευμένοι νέοι πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Η νεαρή κοπέλα είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα της από καρκίνο. Στις 18 Δεκεμβρίου είχε κάνει ένα – προφητικό όπως αποδείχθηκε- post ενόψει του ταξιδιού με τον σύντροφό της στην Τουρκία για να γιορτάσουν εκεί την Πρωτοχρονιά.

Είχε γράψει: «Ελπίζω ότι θα περάσουμε καλά, το χειρότερο σενάριο είναι πως θα πεθάνουμε από κάποια έκρηξη και θα ακολουθήσουμε τη μαμά μου». Συντετριμμένη από το θάνατο της μητέρας της, πριν από μερικούς μήνες, είχε ανεβάσει στη σελίδα της στο Facebook και ένα αραβικό ποίημα που αναφέρει πως όσοι πεθαίνουν «είναι πάντα εδώ» και «γύρω μας».

Τις εβδομάδες πριν από την Πρωτοχρονιά, το ζευγάρι ταξίδευε στην Ευρώπη. Τελευταίος προορισμός ήταν η Τουρκία. Μάλιστα ο Elias είχε ανεβάσει φωτογραφίες τους στον λογαριασμό του στο instagram. Πάντα χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι. Και ερωτευμένοι ως το τέλος.

 

A photo posted by Elias Wardini (@eliaswardini) on

 

A photo posted by Elias Wardini (@eliaswardini) on

Όπως έγραψε στο Facebook ο Jason Orfali, φίλος του νεαρού Λιβανέζου, ο Elias δεν πνίγηκε στο Βόσπορο όταν έπεσε στη θάλασσα (όπως πολλοί άλλοι) για να γλιτώσει. Έμεινε μέσα στο Reina γιατί η αρραβωνιαστικιά του είχε χτυπηθεί από τις σφαίρες του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης. Γύρισε πίσω για να τη βοηθήσει και δέχτηκε κι εκείνος τρεις σφαίρες. Πέθαναν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. «Την υπεραγαπούσε και έμεινε πίσω για να τη βοηθήσει και αυτό του κόστισε τη ζωή» έγραψε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε