Κόσμος

Θύμωσαν την «Maleficent» – Η άκομψη κίνηση του Μπραντ Πιτ που εξόργισε την Τζολί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξοργισμένη είναι η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, όχι γιατί όπως λέγεται βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 27χρονης καλλονής Νικόλ Ποτουράλσκι, αλλά γιατί την πήγε στο Chateau Miraval στην Γαλλία, εκεί, δηλαδή που ο Πιτ και η Τζολί αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. 

Την είδηση δημοσίευσε η Sunday Mirror που ανέφερε ότι στα τέλη Αυγούστου η Νικόλ και ο Μπραντ ταξίδεψαν στον Πύργο του στην Γαλλία, εκεί που είχε παντρευτεί το 2014 την Αντζελίνα Τζολί. Και μάλιστα επισκέφθηκαν το μέρος αυτό λίγες ημέρες μετά την επέτειο γάμου του πρώην ζεύγους. «Είναι έξαλλη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μπραντ έπεσε τόσο χαμηλά», είπε πηγή στην Mirror.

Την ίδια ώρα πήραν φωτιά οι tabloid με τη νέα εμφάνιση της 27χρονης Νικόλ και μάλιστα η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Instagram έγινε θέμα συζήτησης όχι μόνο για το πόσο εντυπωσιακή είναι αλλά και γιατί ανέβηκε λίγο μετά τις φήμες ότι η Τζολί είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday 📸by @philipp_gladsome

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Το ταξίδι του ζεύγους έγινε προκειμένου ο Μπραντ Πιτ να προμοτάρει την ροζ σαμπάνια που παρασκευάζει στο κτήμα του στην Γαλλία αξίας 390 δολαρίων η φιάλη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέλος στο ατελείωτο scrolling, όριο 2 ωρών την ημέρα σε Facebook και Instagram – Όσα αλλάζουν για τους ανήλικους μετά τον συμβιβασμό 17,1 δισ. δολαρίων της Meta
Τα notifications θα απενεργοποιούνται από τα μεσάνυχτα έως τις 06:00, αλλά και τις σχολικές ημέρες από τις 08:00 έως τις 15:00 - Τα likes σε αναρτήσεις και περιεχόμενο θα αποκρύπτονται πλήρως από τους εφήβους
REUTERS
Το Ιράν καταγγέλλει τις απειλές του Τραμπ για «οικονομικό πόλεμο» σε επιστολή του στον ΟΗΕ – «Θέλουν να πλήξουν τον άμαχο πληθυσμό»
Ο Αραγτσί κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και κράτη μέλη του να καταδικάσουν και να απορρίψουν «τα μονομερή μέτρα εξαναγκασμού και τις δευτερογενείς κυρώσεις»
ιραν
Νέα επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ: Χτυπήθηκε από «άγνωστο βλήμα», ξέσπασε πυρκαγιά
Τα πλοία που διασχίζουν το στενό μπαίνουν συχνά στο στόχαστρο πληγμάτων αφότου ξέσπασε την 28η Φεβρουαρίου ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή με την αμερικανοϊσραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν
Στενά του Ορμούζ