Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θύμωσαν την «Maleficent» – Η άκομψη κίνηση του Μπραντ Πιτ που εξόργισε την Τζολί

Θύμωσαν την «Maleficent» – Η άκομψη κίνηση του Μπραντ Πιτ που εξόργισε την Τζολί

Εξοργισμένη είναι η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, όχι γιατί όπως λέγεται βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 27χρονης καλλονής Νικόλ Ποτουράλσκι, αλλά γιατί την πήγε στο Chateau Miraval στην Γαλλία, εκεί, δηλαδή που ο Πιτ και η Τζολί αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. 

Την είδηση δημοσίευσε η Sunday Mirror που ανέφερε ότι στα τέλη Αυγούστου η Νικόλ και ο Μπραντ ταξίδεψαν στον Πύργο του στην Γαλλία, εκεί που είχε παντρευτεί το 2014 την Αντζελίνα Τζολί. Και μάλιστα επισκέφθηκαν το μέρος αυτό λίγες ημέρες μετά την επέτειο γάμου του πρώην ζεύγους. «Είναι έξαλλη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μπραντ έπεσε τόσο χαμηλά», είπε πηγή στην Mirror.

Την ίδια ώρα πήραν φωτιά οι tabloid με τη νέα εμφάνιση της 27χρονης Νικόλ και μάλιστα η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Instagram έγινε θέμα συζήτησης όχι μόνο για το πόσο εντυπωσιακή είναι αλλά και γιατί ανέβηκε λίγο μετά τις φήμες ότι η Τζολί είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday 📸by @philipp_gladsome

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Το ταξίδι του ζεύγους έγινε προκειμένου ο Μπραντ Πιτ να προμοτάρει την ροζ σαμπάνια που παρασκευάζει στο κτήμα του στην Γαλλία αξίας 390 δολαρίων η φιάλη. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις