Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τη γλίτωσε ο Μπολσονάρου: Λέει πως είναι αρνητικός στον κορονοϊό

Μπολσονάρο - κορονοϊός

Ενώ αρχικά έγινε γνωστό από τοπικά μέσα αλλά και από αμερικανικό δίκτυο ότι ο Πρόεδρος της Βραζιλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, τελικά λέει πως αυτό είναι ψέμα.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου βρέθηκε αρνητικός στον νέο κορονοϊό, αναφέρει μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook. Πάντως η φωτογραφία που δημοσιοποίησε το $Reuters τον εμφανίζει να κυκλοφορεί με προστατευτική μάσκα.

Ο Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε εξετάσεις όταν ο βοηθός του Fabio Wajngarten βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Κατά τα φαινόμενα το δεύτερο βγήκε αρνητικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Βαϊνγκάρτεν είχε συνοδεύσει τον Βραζιλιάνο πρόεδρο στο ταξίδι του στη Φλόριντα, όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο γιος του Μπολσονάρου, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News που είχε μεταδώσει την πληροφορία περί θετικού δείγματος νωρίτερα σήμερα, διαβεβαίωσε ότι ο πατέρας του δεν έχει προσβληθεί. «Το τεστ είναι αρνητικό», τόνισε ο Εντουάρντο Μπολσονάρου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις