Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τη σκότωσε η πλαστική στήθους για τον άντρα της [pics]

Τη σκότωσε η πλαστική στήθους για τον άντρα της [pics]

Μετά από 13 μήνες σε κώμα, η 30χρονη Galina Rakushina άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Η μητέρα δύο παιδιών αποταμίευε κρυφά για να κάνει πλαστική στήθους και να ευχαριστήσει τον σύζυγό της.

Η καρδιά της σταμάτησε λίγη ώρα μετά την αναισθησία για την επέμβαση. Οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιά της μετά από τρία λεπτά. Ο εγκέφαλός της είχε μείνει χωρίς οξυγόνο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έπεσε σε κώμα για 13 μήνες και πέθανε παρά τις ελπίδες των δικών της να ξυπνήσει σαν από θαύμα. Έχει πλέον ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατο της 30χρονης Ρωσίδας.

Είναι το τελευταίο θύμα που έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο θανάτων που συνδέονται με την πλαστική χειρουργική στις κλινικές της Μόσχας.

 

Έρευνα για την πλαστική στήθους που την έστειλε στον θάνατο

Οι ερευνητές, όπως και στις άλλες υποθέσεις, διερευνούν την ποιότητα του αναισθητικού και των φαρμάκων που χρησιμοποιήθηκαν πριν τη χειρουργική επέμβαση εν μέσω ανησυχιών για τους κανονισμούς λειτουργίας των κέντρων αισθητικής στη ρωσική πρωτεύουσα.

Η άτυχη Galina Rakushina ήθελε να κάνει έκπληξη στον άντρα της και να μεγάλωσει το στήθος μετά τη γέννηση των παιδιών τους. “Μάζευε κρυφά χρήματα για την επέμβαση” σημείωσε φιλικό της πρόσωπο.

Ήταν 29 ετών όταν πήγε στο κέντρο αισθητικής στις 17 Απριλίου 2017. Η Galina δεν ήταν υπό παρακολούθηση για αρκετά λεπτά παρά το γεγονός πως η καρδιά της ξεκίνησε να λειτουργεί ξανά. Η καρδιά της δεν χτυπούσε για πάνω από τρία λεπτά και ο εγκέφαλός της έμεινε για ώρα χωρίς οξυγόνο.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μεγάλο νοσοκομείο, αλλά δεν ξύπνησε ποτέ από το κώμα. “Όλοι μας πιστεύαμε σε ένα θαύμα και ελπίζαμε για αυτό. Ο Θεός σε πήρε. Να ξέρεις σε παρακαλώ ότι σε αγαπήσαμε. Αναπαύσου εν ειρήνη” είπε η φίλη της Kristina Korostina.

H Galina και ο σύζυγός της Alexander Rakushin είχαν μια κόρη δέκα ετών και ένα αγοράκι περίπου τέσσερα χρόνια μικρότερο.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις