Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι τρέχει με την Μελάνια Τραμπ; “Δεν μπορεί να μπει σε αεροπλάνο για ένα μήνα”!

Μελάνια Τραμπ
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Η… παραφιλολογία για την κατάσταση της υγείας της Μελάνια Τραμπ, μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, συνεχίζεται. Και ο ίδιος της ο σύζυγος φροντίζει να την… τροφοδοτεί.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προέβη σε αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του και Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Ένα ζήτημα για το οποίο έγινε ένας μικρός… χαμός στις ΗΠΑ, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Μελάνια Τραμπ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα ο αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως η Μελάνια Τραμπ υπεβλήθη σε μια εγχείρηση διάρκειας τεσσάρων ωρών και πως οι θεράποντες ιατροί της απαγόρευσαν να “πετάξει” για έναν ολόκληρο μήνα.

Δεν μπορεί να πετάξει για έναν μήνα λένε οι γιατροί“, είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αποκάλυψε πως η Πρώτη Κυρία ήθελε διακαώς να τον συνοδεύσει τόσο στην Σύνοδο G7 στον Καναδά, όσο και στην ιστορική συνάντηση του συζύγου της με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, την Τρίτη στην Σιγκαπούρη.

“Η Μελάνια Τραμπ ήθελε να έρθει. Είχε μια σημαντική εγχείρηση, σχεδόν τεσσάρων ωρών. Και τα πάει υπέροχα”, συνέχισε.

Τι συμβαίνει με την Μελάνια Τραμπ;

Μελάνια Τραμπ

Όλα αυτά βέβαια ακούγονται πολύ πιο σοβαρά από όσα είχε τονίσει επισήμως ο Λευκός Οίκος για την Μελάνια τραμπ. Κι αυτό διότι είχε κάνει λόγο για μια “διαδικασία ρουτίνας”.

Συνεπώς υπάρχουν δύο τινά: Είτε ο Λευκός Οίκος υποβάθμισε την σοβαρότητα της κατάστασης, είτε ο Ντόναλντ Τραμπ τα… παραφούσκωσε, για τους δικούς του λόγους.

Click4more: “Μπαρούτι” ο Trump! “Είπαν ότι η Melania σχεδόν πέθανε”!

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι ένα: Η Μελάνια Τραμπ δεν συνόδευσε τον σύζυγό της στον Καναδά. Και δεν τον συνοδεύει στην Σιγκαπούρη. Στην οποία αναμένεται ο αμερικανός πρόεδρος να φτάσει μέσα στην ημέρα σήμερα, Κυριακή 10.06.2018.

Εδώ να υπενθυμιστεί πως το γραφείο της, μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για την χειρουργική επέμβαση είχε αναφέρει τα εξής: «Η Πρώτη Κυρία, υπεβλήθη σε επέμβαση εμβολισμού για να αντιμετωπιστεί μια μικρή πάθηση στο νεφρό».

Η ανακοίνωση συμπλήρωνε πως η επέμβαση «ήταν επιτυχής και δεν παρουσιάστηκαν επιπλοκές».

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις