Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τηλεταινία η ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Δεν πρόλαβε να περάσει αρκετός καιρός από τότε που δημοσιοποίησαν την είδηση του αρραβώνα και του επικείμενου γάμου τους και ήδη το Χόλιγουντ ετοιμάζει ταινία για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle.

Το σενάριο θα είναι απλό. Mια Αμερικανίδα ηθοποιός γνωρίζει τον πρίγκιπα των ονείρων της, ερωτεύονται και παντρεύονται. Όπως ακριβώς συνέβη με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα προβληθεί από το αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο Lifetime TV η τηλεταινία με θέμα την ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle.

Με τίτλο “Χάρι & Μέγκαν: Η Βασιλική Ιστορία Αγάπης” η τηλεταινία θα αφηγείται την πορεία του ζευγαριού μέχρι τον γάμο. Από την πρώτη συνάντηση μέχρι τη στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε στην Μέγκαν να τον παντρευτεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η τηλεταινία δεν αποκλείεται να προβληθεί τον Μάιο που θα γίνει και ο γάμος.

Όπως αναφέρει το Deadline.com, την είδηση επιβεβαίωσε η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού Λιζ Γκέιτλι.

Ακόμη δεν έχουν επιλεγεί οι πρωταγωνιστές. Έχουν όμως γίνει γνωστά τα ονόματα του σκηνοθέτη. Θα είναι ο Μενχάτζ Χουντά και παραγωγοί οι Μέρεντιθ Φιν και Μισέλ Βάις.

Η προηγούμενη ταινία του δικτύου “Γουίλιαμ & Kέιτ: Η Ταινία”, η οποία εξιστορεί την σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, προβλήθηκε 11 ημέρες πριν από τον γάμο τους στις 29 Απριλίου του 2011.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου.

Τηλεταινία και από τον πρώην άντρα της Meghan Markle

Η είδηση για την τηλεταινία του Lifetime TV έγινε γνωστή μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας ότι ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν και κινηματογραφικός παραγωγός Τρέβορ Ένγκελσον ετοιμάζει μια τηλεταινία για μια Αμερικανίδα μητέρα, η οποία εγκαθίσταται στο Λονδίνο για να παντρευτεί έναν βρετανό γαλαζοαίματο.

Η τηλεταινία αυτή, η οποία δεν τιτλοφορείται ακόμη, θεωρείται ότι προέκυψε ως ιδέα μετά τη συζήτηση που είχε ο ο Ένγκελσον με τον παραγωγό Νταν Φάραχ για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν εκείνος και η Μέγκαν είχαν κάνει μαζί παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ (Dailymail)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις