Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Την εκτέλεσε με 2 σφαίρες στο κεφάλι – Μυστική σχέση, άγρια δολοφονία και αυτοκτονία

Την εκτέλεσε με 2 σφαίρες στο κεφάλι – Μυστική σχέση, άγρια δολοφονία και αυτοκτονία

Η 14χρονη Tristan Dilley φαινόταν να έχει λαμπρό μέλλον. Η πρωτοετής στο Silsbee High School στο Τέξας ήταν σημαντικό μέλος της ομάδας μαζορέτων του σχολείου.

Μετά το πάρτι για το καλωσόρισμα των νέων μαθητών, η Tristan κοιμήθηκε στο σπίτι φίλου. Μια μέρα μετά ο 13χρονος αδερφός της τη βρήκε νεκρή στο σπίτι της μητέρας τους. Την είχαν πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι δύο μέρες πριν από τα 15α γενέθλιά της.

Βρήκε το πτώμα της ντυμένο πάνω στο κρεβάτι. Δεν έβλεπε τον δολοφόνο της όταν την εκτέλεσε. “Δεν είδε ποτέ τι θα συμβεί. Μπορούσες να καταλάβεις από τον τόπο του εγκλήματος ότι δεν υπήρχε πάλη. Ένιωθε άνετα γνωρίζοντας το πρόσωπο”, δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών Ryan Cunningham.

Οι αρχές αργότερα ανακάλυψαν τον δολοφόνο της. Ήταν ένας μεγαλύτερος έφηβος. Είχαν κρατήσει τη σχέση τους μυστική από τις οικογένειές τους. Πολύ γρήγορα οι αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο διάρρηξης.

Ανακάλυψαν γρήγορα ότι έβγαινε με ένα αγόρι, τον Adam. Για τον Adam δεν γνώριζαν πολλά ούτε οι δικοί της ούτε οι κοπέλες που ήταν μαζί της στις μαζορέτες. Το μόνο που ήξεραν ήταν το όνομά του και πίστευαν ότι είναι γύρω στα 16.

Άρχισαν να βρίσκουν την άκρη του νήματος όταν έψαξαν το τηλέφωνό της και τη δραστηριότητά της στο facebook. Ορισμένα από τα μηνύματά τους έδειχναν ένα πρότυπο μυστικών συναντήσεων. Ανάλογα με το πότε θα ήταν ή όχι η μητέρα της στο σπίτι. Έτσι φανερώθηκε και η ταυτότητά του. Paul Audreay Adams. 19χρονος φοιτητής νοσηλευτικής στο Lamar State College.

Έτσι πήγαν σπίτι του το μεσημέρι της Κυριακής. Δεν ήταν εκεί. Η μητέρα του είπε ότι είχε φύγει για να συναντήσει ένα κορίτσι που είχε γνωρίσει. “Και τα δύο παιδιά εξαπατούσαν τους γονείς τους. Ο Adams ήξερε ότι ήταν πολύ μεγάλος για να βγαίνει μαζί της”. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο δωμάτιό του και βρήκαν γεμιστήρα ίδιου διαμετρήματος με το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία της 14χρονης.

“Δεν ξέρουμε αν ήταν από προηγούμενη χρήση αλλά ξέραμε ότι ήταν ίσως ο τύπος που χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσει την Tristan. Δεν ξέρουμε αν ήταν ίσως κάτι τύπου σαν τρόπαιο. Μερικές φορές κρατούν αναμνήσεις”, τόνισε ο Cunningham.

Απόπειρα παραπλάνησης και αυτοκτονία

Οι ερευνητές επέστρεψαν τη Δευτέρα για να ανακρίνουν τη μητέρα του. Ενώ της μιλούσαν την πήρε τηλέφωνο ο Adams. Ο αστυνομικός πήρε το τηλέφωνο και προσπάθησε να τον πείσει να μιλήσει αλλά δεν ήθελε να πάει. Παραδέχτηκε ότι είχε περάσει από το σπίτι της την ημέρα που πέθανε και ότι άκουσαν έναν διαρρήκτη να ανεβαίνει.

“Έδωσε την περιγραφή ενός μεγαλύτερου άντρα με γένια. Είπε ότι κρύφτηκε στο μπάνιο και άκουσε την Tristan να ουρλιάζει “άφησέ με”. Είπε ότι άκουσε δύο πυροβολισμούς και τον άντρα να φεύγει από το σπίτι. Περίμενε λίγα λεπτά, βρήκε την Tristan νεκρή και δεν ήξερε τι να κάνει. Έτσι έτρεξε μακριά”.

Αφού του είπε αυτή την ιστορία, ο αστυνομικός άκουσε έναν πυροβολισμό. Πίστευε ότι ο Paul αυτοπυροβολήθηκε. Άρχισαν να τον ψάχνουν και τον βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του το απόγευμα της Δευτέρας. Ήταν σε απόσταση μέτρων από το αυτοκίνητό του και συνέχισαν να το προσεγγίζουν. Τότε τον είδαν να ψάχνει για όπλο. Μόλις είπαν “νομίζω ότι έχει όπλο” ο Adams αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και κατέρρευσε.

Στο αυτοκίνητο ανακάλυψαν και σημείωμα αυτοκτονίας που επαναλάμβανε τους ισχυρισμούς της αθωότητάς του. Κάτι το οποίο διαψεύδεται από τα αποδεικτικά στοιχεία. “Στο γράμμα έγραφε ότι δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσε να κάνει για να αλλάξει αυτό που της συνέβη και ότι δεν άξιζε να πάει φυλακή”. “Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πιστεύουν ότι το έκανα εγώ”.

Ακόμα το κίνητρο παραμένει άγνωστο. “Δεν βγάζει νόημα. Υπάρχουν τόσα πολλά ερωτήματα που δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Ποτέ δεν θα μάθουμε τι συνέβαινε στο μυαλό του και τι ειπώθηκε μεταξύ τους”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις