Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Την έσφαξε και κέρασε μπίρες με τα χρήματά της

Την έσφαξε και κέρασε μπίρες με τα χρήματά της

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του 55χρονου John Lewis μετά την άγρια δολοφονία της συντρόφου του.

Ο John Lewis μαχαίρωσε την 33χρονη σύντροφό του Terrie-Ann Jones 30 φορές και την παράτησε σε μια λίμνη αίματος. Λεπτά αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 33χρονη, ο John Lewis πήγε σε παμπ και κέρασε μπίρες τους φίλους του με τα χρήματά της.

Στο βίντεο φαίνεται να γελά και να αστειεύεται στην τοπική μπαρ μετά την άγρια δολοφονία. Είχε πάρει χρήματα από την τσάντα της μετά την άγρια δολοφονία πριν φύγει για την παμπ. Παραδόθηκε στις αρχές αργότερα εκείνη τη νύχτα.

“Σκότωσα κάποιον” ήταν τα λόγια του όταν παραδόθηκε στην αστυνομία τη μοιραία νύχτα. Αρνείται τη δολοφονία και υποστηρίζει πως ενήργησε όντας σε αυτοάμυνα.

Κρίθηκε ένοχος στο δικαστήριο, με τον εισαγγελέα να δηλώνει πως το ζευγάρι μάλωνε για τη σχέση του όταν ο Lewis της επιτέθηκε στην κουζίνα.

“Ο Lewis υποστήριξε πως όταν γύρισε σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά του του επιτέθηκε με μαχαίρι και υπερασπίστηκε τον εαυτό του”.

Η κάμερα πρόδωσε τις κινήσεις του

Η Terrie-Ann είχε 13 μαχαιριές στον λαιμό και πολλές άλλες στο υπόλοιπο σώμα και την καρδιά. “Είχε αρκετές πληγές και στα δύο χέρια στην προσπάθειά της να προστατευτεί”.

Όταν οι αρχές βρήκαν την Terrie-Ann υπήρχαν ίχνη αίματος στις πόρτες, την κουζίνα και την τσάντα της. Υπήρχε αίμα και μέσα στο πορτοφόλι της στο σπίτι της στη Νότια Ουαλία.

Ο Lewis υποστηρίζει πως η Terrie-Ann τραυματίστηκε όταν προσπάθησε να της πάρει το μαχαίρι. Όταν έφυγε κλείδωσε την πόρτα και πέταξε στον υπόνομο το κλειδί.

“Όταν έφυγα πίστευα ειλικρινά ότι ήταν καλά” είπε στους αστυνομικούς. Υποστήριξε ότι περπατούσε μετά την άγρια δολοφονία ζαλισμένος και πως επισκέφτηκε τη μητέρα και την αδερφή του πριν παραδοθεί.

Ωστόσο τον πρόδωσε η κάμερα ασφαλείας ενώ τα έπινε με φίλους του λίγη ώρα μετά την άγρια δολοφονία. Ο Lewis είχε πάνω του 60 λίρες μετρητά όταν συνελήφθη και το DNA της Terrie-Ann βρέθηκε σε ένα από τα χαρτονομίσματα. Δύο μέρες πριν τη δολοφονία της είχε πει σε φίλο της πως γνώρισε κάποιον και θα χωρίσει. Ο Lewis καταδικάστηκε σε ισόβια.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις