Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Την κατάφερε! Δεν άφησε το χέρι της Μελάνια ο Τραμπ… [pics, vids]

Τραμπ Μελάνια

Μετά τις εικόνες που έγιναν viral, ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δεν ήταν διατεθειμένος για ένα νέο κάζο. Και κατά την επίσημη υποδοχή του ζεύγους Μακρόν στο Λευκό Οίκο για το δείπνο προς τιμήν τους, δεν άφησε το χέρι της Μελάνια ούτε… δευτερόλεπτο.

Φόρεσε το σμόκιν του, πήρε την απαστράπτουσα Μελάνια και βγήκαν το κατώφλι για να υποδεχτούν τον Εμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν. Αυτή τη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν… προσπαθούσε. Κρατούσε τη σύζυγό του σφιχτά από το χέρι.

Κι εκείνη, μέσα στο λαμπερό φόρεμά της, χαμογελούσε στο φακό. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε να φορέσει τουαλέτα Channel, με μαύρη δαντέλα και κεντημένη στο χέρι με ασημένιους κρυστάλλους και πούλιες.

Αυτή τη φορά, οι δυο πρώτες κυρίες δεν ήταν… συντονισμένες στο χρώμα των ρούχων τους. Η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε τουαλέτα Luis Vuitton, λευκή με χρυσές λεπτομέρειες και είχε τα μαλλιά της πιασμένα πάνω.

Ο Τραμπ, η Μελάνια και το… χέρι

Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, πέρα απ’ όλα τ’ άλλα είχαν στο μυαλό τους και το αν ο Αμερικανός πρόεδρος αυτή τη φορά θα καταφέρει να κρατά τη γυναίκα του από το χέρι. Γιατί νωρίτερα, κατά την υποδοχή του ζεύγους Μακρόν στον Λευκό Οίκο πριν από τις επίσημες συνομιλίες των δυο ηγετών, η κάμερα είχε «πιάσει» τον Τραμπ να προσπαθεί απεγνωσμένα να… φτάσει το χέρι της συζύγου του.

Αλλά εκείνη (και αυτή τη φορά) δεν του είχε κάνει το χατίρι. Το video δεν άργησε να κάνει το γύρο του κόσμου. Και τα σχόλια έπεσαν ξανά βροχή. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια σνομπάρει με τον τρόπο της τον σύζυγό της.

Ήταν μια ακόμα στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ ένιωσε… αμήχανος στην τοποθεσία Λευκός Οίκος. Η εικόνα έχει ως εξής: ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκινά… δειλά – δειλά να προσπαθεί να κρατήσει το χέρι της Μελάνια. Εκείνη αρχικά… αρνείται!

Βάζει, μάλιστα και το σώμα της ελαφρώς μπροστά, προσπαθώντας να «κρύψει» το συμβάν. Ο Τραμπ… επιμένει και τελικά μετά από κάποια δευτερόλεπτα η σύζυγός του, τού κρατά το χέρι.

Για λίγο όμως! Όταν ο Τραμπ ξεκινά να περπατά, η Πρώτη Κυρία βρίσκει την ευκαιρία! Tου αφήνει το χέρι και στέκεται μερικά βήματα πίσω…

Δείτε το video

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις