Κόσμος

Η Tina Turner γράφει αυτοβιογραφία Νο2 – Η ασθένεια που παραλίγο να την σκοτώσει!

Η ροκ σούπερσταρ Tina Turner ετοιμάζεται να δώσει στη δημοσιότητα και τη συνέχεια των απομνημονευμάτων της που είχαν κυκλοφορήσει το 1986 με τίτλο «Εγώ, η Τίνα».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ανακοίνωση έκανε ο εκδοτικός οίκος Άτρια. Το νέο βιβλίο θα ονομάζεται «Τίνα Τέρνερ: Η ιστορία αγάπης μου» και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Οκτώβριο, σηματοδοτώντας τα 60 χρόνια τής σταρ στη μουσική.

Η 78χρονη Tina Turner αναφέρει σε δήλωσή της ότι θα γράψει για όλα, από την εύρεση της αγάπης μέχρι την απειλητική για τη ζωή της ασθένεια από την οποία επιβίωσε και την οποία δεν είχε αποκαλύψει ποτέ.

Η Turner που πέρασε έναν τρομακτικό γάμο με τον μουσικό Άικ Τέρνερ, παντρεύτηκε με τον Ίρβιν Μπαχ το 2013.

Το προηγούμενο βιβλίο της μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1993 με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Μπάσετ στο ρόλο της Τίνα και τον Λόρενς Φίσμπερν στο ρόλο του Άικ.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Επιστρέψαμε μια ισχυρότεροι από ποτέ – Έχουμε σκοτώσει χιλιάδες μαχητές της Χεζμπολάχ»
Χαρακτήρισε την κατάληψη του ιστορικού Κάστρου Μποφόρ και της γύρω στρατηγικής κορυφογραμμής στον νότιο Λίβανο ως «ουσιαστική μεταβολή» στην πολιτική του Ισραήλ απέναντι στη Χεζμπολάχ
Ο Μπένιαμιν Νετανιάχου
Ανυποχώρητο το Ιράν: «Καμιά συμφωνία με τις ΗΠΑ χωρίς εγγυήσεις» – Προειδοποίηση για τα Στενά του Ορμούζ
Ιρανός αξιωματούχος τόνισε ότι η Ουάσιγκτον οφείλει να προχωρήσει σε παραχωρήσεις προκειμένου να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν,  υποστηρίζοντας ότι ο Τραμπ βρίσκεται σε μειονεκτική θέση
Στενά του Ορμούζ 5