Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το Netflix «απάντησε» σε Γουίλιαμ και Κέιτ με το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ Χάρι και Μέγκαν

Το Netflix «απάντησε» σε Γουίλιαμ και Κέιτ με το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ Χάρι και Μέγκαν

Μάχη με… τρέιλερ δίνουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, καθώς οι διάδοχοι του βασιλικού θρόνου της Βρετανίας ανέβασαν ένα βίντεο από την περιοδεία τους στις ΗΠΑ, σχεδόν ταυτόχρονα με το τρέιλερ του Netflix για τη σειρά-ντοκιμαντέρ των Sussexes.

Ελάχιστα λεπτά πριν τη δημοσίευση του τρέιλερ από το Netflix για το ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασαν ένα δικό τους στο Instagram, με πλάνα από την περιοδεία τους στις ΗΠΑ.

Στο σύντομο βίντεο στο Instagram, φαίνεται το πριγκιπικό ζεύγος να παρακολουθεί έναν αγώνα ΝΒΑ μεταξύ των Μπόστον Σέλτικς και των Μαϊάμι Χιτ στο τέλος της πρώτης ημέρας της περιοδείας τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Βέβαια, η παρουσία τους στο TD Garden δεν… καλωσορίστηκε από τους φαν του αθλήματος, αφού τους γιούχαραν.

Αφορμή για τις αποδοκιμασίες στάθηκε ένα περιστατικό που συνέβη στη δεξίωση που παρέθεσε η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, με την Ενγκόζι Φουλάνι, διευθύντρια της οργάνωσης Sistah Space που στηρίζει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, να καταγγέλλει μέλος της βασιλικής οικογένειας για ρατσισμό.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγραψαν στη λεζάντα του βίντεο: «Καλάθια στη Βοστόνη… Ήταν φανταστικό ότι γιορτάσαμε την άφιξη του #EarthshotBoston2022 στην πόλη και να συναντήσουμε μέλη της κοινότητας που κάνουν καταπληκτικά πράγματα για να προστατεύσουν και να αποκαταστήσουν τον πλανήτη μας. Ο χθεσινοβραδινός #HeroAmongUs, Ollie Perrault των Celtics, αγωνίζεται για περιβαλλοντική δικαιοσύνη και εργάζεται για να φέρει περισσότερους νέους στη δράση για το κλίμα – και όλα αυτά σε ηλικία 15 ετών. Καταπληκτική δουλειά!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Λίγα λεπτά μετά από αυτό το βίντεο, το Netflix δημοσίευσε μια πρώτη γεύση από την επερχόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπου αναμένονται να γίνουν πολλές «καυτές» αποκαλύψεις από τα παρασκήνια του Παλατιού.

Το τρέιλερ ξεκινάει με την ερώτηση ενός παραγωγού του Netflix προς τον Χάρι και τη Μέγκαν «γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» ενώ παίζουν και εναλλάσσονται διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης και μιας εικόνας με τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει τα χέρια της στο κεφάλι της σαν να είναι απεγνωσμένη.

Αργότερα ακούγεται ο Πρίγκιπας Χάρι να λέει, «κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου». Προς το τέλος του τρέιλερ, η Μέγκαν Μαρκλ ρωτάει στην κάμερα: «Από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;».

Θα έλεγε κανείς ότι η παρουσία των Γουίλιαμ και Κέιτ στις ΗΠΑ και το βίντεο από την περιοδεία τους ανάγκασε τον Χάρι και τη Μέγκαν να «απαντήσουν» ότι δεν ισχύουν πάντα όλα όσα φαίνονται μπροστά στις κάμερες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις