Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Twitter έβαλε… “στάμπα” ψευδούς είδησης σε ανάρτηση του Τραμπ! Δείτε την άνευ προηγουμένου κίνηση (pics)

Τραμπ Facebook

Μέτρα απέναντι στα ψευδή – και πολλές φορές επικίνδυνα – “ποσταρίσματα” του Τραμπ φαίνεται πως παίρνει το Twitter, κάνοντας κάτι άνευ προηγουμένου!

Συγκεκριμένα το Twitter χαρακτήρισε λίγο πολύ ως “fake” μια ανάρτηση του Τραμπ για τις επιστολικές ψήφους. 

Τοποθέτησε μια ειδοποίηση στην ανάρτηση που καλεί τους χρήστες να «ενημερωθούν για τα γεγονότα», στην οποία ο ένοικος του Λευκού Οίκου διατείνεται πως οι ψήφοι αυτές είναι «ουσιαστικά χαλκευμένες» και θα έχουν αποτέλεσμα «εκλογική νοθεία».

Η ειδοποίηση αυτή, με σύμβολο ένα θαυμαστικό μέσα σε κύκλο, με μπλε χρώμα, καλεί τους αναγνώστες της ανάρτησης να «ενημερωθούν για τα γεγονότα σχετικά με τις επιστολικές ψήφους» και τους οδηγεί σε μια σελίδα όπου η συντακτική ομάδα του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης έχει συγκεντρώσει άρθρα και πληροφορίες που αντικρούουν τον προεδρικό ισχυρισμό.

Το γεγονός δεν έχει προηγούμενο και φαίνεται πως ίσως θα είναι μια πρακτική που θα ακολουθεί από εδώ και πέρα το twitter

“Δεν θα το αφήσω να περάσει”

Ο Τραμπ όπως είναι φυσικό έβγαλε καπνούς απ’ το κακό του, και με… tweet κατηγορεί το twitter για φίμωση του ελεύθερου λόγου. Διαμηνύει μάλιστα πως αυτό δε θα το αφήσει να περάσει.

Με λίγα λόγια… πόλεμος!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις