Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το δραματικό μήνυμα της Μις Οπίσθια – Έπεσε από τον 4ο και έμεινε παράλυτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δραματικό μήνυμα της Μις Οπίσθια – Έπεσε από τον 4ο και έμεινε παράλυτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκθαμβωτική Deborah Dantas που δίνει μάχη με την κατάθλιψη φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν έκανε το τραγικό άλμα.

Η Μις Οπίσθια Deborah Dantas αποκαλύπτει σε ένα συγκλονιστικό βίντεο πως η απόπειρα αυτοκτονίας την άφησε παράλυτη από τη μέση και κάτω. Το εντυπωσιακό μοντέλο συνδύαζε αντικαταθλιπτικά χάπια και αλκοόλ όταν έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ως εκ θαύματος η 23χρονη επέζησε από την πτώση αλλά έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω. Σε μια απεγνωσμένη έκκληση από το κρεβάτι του νοσοκομείου στη Βραζιλία, η Deborah Dantas ζητά από τους θαυμαστές της να προσευχηθούν για αυτή. Το νεαρό μοντέλο θα χρειαστεί ιατρική θεραπεία για να βελτιωθεί η κατάστασή της, ενώ οι γιατροί φοβούνται πως μπορεί να παραμείνει μόνιμα παράλυτη.

“Δεν ξέρω αν μάθατε τα νέα, αλλά έχω υποστεί παραπληγία. Για εμένα και τον Θεό ό,τι είναι αδύνατο είναι μόνο θέμα άποψης. Προσευχηθείτε για μένα γιατί είμαι πολύ χαρούμενη με όλα όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα για μένα. Έφτιαξα αυτό το βίντεο για να ευχαριστήσω όσους είναι κοντά μου και προσεύχονται για εμένα”, είπε με χαμόγελο στα χείλη.

Παραμένει άγνωστο το γιατί προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, με τον φίλο της Luciane Hoepers να δηλώνει σε τοπικά μέσα πως πάλευε με την κατάθλιψη. “Πάντα έπινε πολύ και έπαιρνε πολλά φάρμακα. Ήταν καταθλιπτική συνέχεια και είχε ψυχολογικά προβλήματα. Συνήθιζε να λέει πως η ζωή της είναι άδεια και πως τίποτα δεν της κάνει αίσθηση”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε