Κόσμος

Το γυροφέρνει ο Τζόνσον: Έτοιμος για Brexit ακόμη και χωρίς συμφωνία με την ΕΕ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον είναι προετοιμασμένος να εγκαταλείψει πλήρως την Ευρωπαϊκή  Ένωση χωρίς συμφωνία όταν λήξει η μεταβατική περίοδος του Brexit, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του, ωστόσο ο Βρετανός ηγέτης εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρέπει να γίνει μια συμφωνία.

“Πιστεύει ότι πρέπει να γίνει μια συμφωνία και έχουμε σαφή δέσμευση να προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία”, δήλωσε ο εκπρόσωπος πριν προσθέσει δύο ακόμη σημεία.

“Πρώτον, ο χρόνος είναι περιορισμένος. Και δεύτερον … είμαστε έτοιμοι να τερματίσουμε τη μεταβατική περίοδο με όρους τύπου Αυστραλίας, εάν δεν μπορεί να βρεθεί συμφωνία”.

Πηγή: Reuters / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: «Το Ιράν υποστηρίζει ότι δεν εισπράττει διόδια στα Στενά του Ορμούζ, αν λέει ψέματα, οι διαπραγματεύσεις θα τερματιστούν»
«Επιπλέον, κανένα χρηματικό ποσό δεν έχει δοθεί στο Ιράν, ούτε έχει αποδεσμευτεί από τα κεφάλαιά τους προς αυτούς από τις ΗΠΑ», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
τραμπ
Γκάντι Άιζενκοτ: Ο στρατηγός που απειλεί να «ρίξει» τον Νετανιάχου στο Ισραήλ – Έχασε τον γιο του στη Γάζα, τον χλευάζουν για τα αγγλικά του
Ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού στρατού εξελίσσεται σε ισχυρό διεκδικητή της πρωθυπουργίας, καθώς η δημοτικότητα του Μπενιαμίν Νετανιάχου καταρρέει στον δρόμο προς τις κάλπες του φθινοπώρου
Γκάντι Άιζενκοτ
Ντόναλντ Τραμπ: «Οι τιμές του πετρελαίου έχουν πέσει αλλά οι εταιρείες δεν τις μειώνουν στην αντλία, εξαπατούν τους πελάτες»
«Οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες δεν μειώνουν τις τιμές τους στην αντλία ανάλογα με τις κατακόρυφα χαμηλότερες τιμές που πληρώνουν για το πετρέλαιο», παραπονέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ