Κόσμος

Το Ισραήλ υποστηρίζει ότι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις σε Ισφαχάν και Νατάνζ έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές

Στο μεταξύ τρεις ακόμη Ιρανοί πυρηνικοί επιστήμονες σκοτώθηκαν σε ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim

Το Ισραήλ συνεχίζει το σφυροκόπημα στο Ιράν και στρατιωτικός αξιωματούχος υποστηρίζει ότι σημαντικές ζημιές έχουν υποστεί οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν και τη Νατάνζ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αξιωματούχος από το Ισραήλ θα χρειαστούν περισσότερες από μερικές εβδομάδες για να αποκαταστήσει το Ιράν τις ζημιές στις δύο εγκαταστάσεις.

Το Ισραήλ επιτέθηκε σε πάνω από 150 στόχους στο Ιράν με εκατοντάδες πυρομαχικά, δήλωσε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι ο «εναέριος δρόμος» προς την ιρανική πρωτεύουσα Τεχεράνη είναι πλέον ουσιαστικά ανοιχτός.

Στο μεταξύ τρεις ακόμη Ιρανοί πυρηνικοί επιστήμονες σκοτώθηκαν σε ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Αυτοί οι τρεις έρχονται να προστεθούν στους έξι που είχαν σκοτωθεί χθες Παρασκευή (13.06.2025) ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε εννέα. Πρόκειται για τους Αλί Μπακάι Καρίμι, Μανσούρ Ασγκάρι και Σαΐντ Μπορτζί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε διαθεσιμότητα 6 πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ
Ο ένοπλος πυροβόλησε τον Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που εκφωνούσε ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Μπάτλερ της Πενσιλβάνιας, τραυματίζοντάς τον στο δεξί αυτί
Ντόναλντ Τραμπ
Αθωώθηκαν οι δυο γυναίκες που διέδιδαν ότι η Μπριζίτ Μακρόν είναι άντρας - Το «μέντιουμ» και η «αυτοδίδακτη δημοσιογράφος»
Σύμφωνα με τη φήμη, η πρώτη κυρία της Γαλλίας, «δεν υπήρξε ποτέ» αλλά ο αδελφός της, ο Ζαν-Μισέλ Τρονιέ, άλλαξε φύλλο και υιοθέτησε αυτό το όνομα
Μπριζίτ Μακρόν