Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων! Ένα μωράκι κάτω από το δέντρο (BINTEO)

Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων! Ένα μωράκι κάτω από το δέντρο (BINTEO)

Κάθε Χριστούγεννα το άγχος είναι ένα. Τι δώρο θα αγοράσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η οικογένεια Solstad από το Τέξας, όμως, σκέφτηκε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο για να κάνει στις κόρες της. Υιοθέτησαν ένα αγοράκι και τοποθέτησαν το μωράκι σε άσπρη κουβερτούλα κάτω από το δέντρο. Η στιγμή της αποκάλυψης είναι άκρως συγκινητική.

Η 36χρονη Courtney είπε ότι οι κόρες της δεν γνώριζαν τίποτα για τον αδελφό που απέκτησαν. Άλλωστε το βίντεο μαρτυρά το ξάφνιασμα των κοριτσιών. Κάπου ανάμεσα στα στολίδια και τα φωτάκια, ξεπροβάλλει ένα μωράκι, ντυμένο στα άσπρα, να περιμένει τις μεγαλύτερες αδερφές του.

Τα κορίτσια, πλησιάζουν το δέντρο και μένουν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Η μία ρωτά μήπως πρέπει να πλύνει τα χέρια της και αν μπορεί να αγγίξει τον αδερφούλη της. Και οι τρεις, Chloe, Emma, και Maci, θα θυμούνται για πάντα αυτά τα Χριστούγεννα, ενώ η Courtney και ο σύζυγός της, Steve, σίγουρα σκέφτηκαν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για όλη την οικογένεια.

Η 36χρονη δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook και έγραψε, ”Τα κορίτσια δεν ήξεραν τίποτα για τον Nathan”. Το κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί περίπου 400.000 φορές από τότε που εμφανίστηκε στο Facebook, δείχνει τα τρία κορίτσια να ουρλιάζουν από χαρά. Τ σχόλια ποικίλλουν, ”Τι καταπληκτική ευλογία και η αντίδραση από τα κορίτσια είναι μαγική! #bestgiftever”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε