Κόσμος

Το μετάνοιωσε διάσημο ζευγάρι! Ακύρωσαν την αίτηση διαζυγίου!

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ μετά από μία τεταμένη περίοδο , κατά την οποία ήταν πολύ κοντά στο διαζύγιο, προσπαθούν τώρα να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο τους, σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Η Τζεν ακύρωσε την αίτηση διαζυγίου» ανέφερε πηγή στο περιοδικό People. «Θέλει πραγματικά να τα βρουν. Κάνουν μία ακόμη προσπάθεια» σημείωσε. Άλλη πηγή δήλωσε στο ίδιο περιοδικό ότι η απόφαση ακύρωσης του διαζυγίου είναι και των δύο. «Αποφάσισαν να προσπαθήσουν να επιλύσουν τα προβλήματα. Πάντα υπάρχει μία πιθανότητα συμφιλίωσης.

Αγαπάει ο ένας τον άλλο και επίσης αγαπούν τα παιδιά τους και τα παιδιά αγαπούν τους γονείς τους», είπε.
Οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα και χθες, στο E! News άλλη πηγή ανέφερε ότι «τίποτα δεν άλλαξε» μεταξύ τους. «Δεν είναι ξανά μαζί. Το πιο σημαντικό πράγμα σε όλα αυτά, είναι τα παιδιά τους. Και έχουν αποφασίσει την από κοινού ανατροφή των παιδιών».

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και συγγραφέας, Μπεν Άφλεκ και η ηθοποιός και παραγωγός, Τζένιφερ Γκάρνερ παντρεύτηκαν το 2005 και ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν το 2015. Έχουν δύο κόρες 11 και 8 ετών και ο γιος τους είναι 5 ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν θέλει να δει τον Τραμπ στη Βουδαπέστη αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει κάποια εναέρια εμπόδια – Η περίπλοκη διαδρομή για να φτάσει
Αν ο Πούτιν θέλει να «παίξει» ακόμα πιο ασφαλώς, θα μπορούσε να πετάξει μέσω της Τουρκίας, γύρω από τη νότια ακτή της Ελλάδας και στη συνέχεια να ανέβει μέσω του εναέριου χώρου του Μαυροβουνίου
Ο Ρώσος Πρόεδρος, Vladimir Putin στην κορυφή της σκάλας του Ilyushin Il-96-300 με το οποίο ταξίδεψε για να συναντήσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump στο Anchorage της Alaska