Κόσμος

Το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ τίμησε την Queen Latifah! video

Η ράπερ, τραγουδίστρια, μουσικός και ηθοποιός Queen Latifah είναι μία από τις προσωπικότητες που τιμήθηκαν από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ για τη συμβολή τους στη μαύρη ιστορία και τον πολιτισμό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκτός της Queen Latifah το Χάρβαρντ απένειμε το βραβείο W.E.B. Du Bois (Γουίλιαμ Έντουαρντ Μπέργκχαρντ ντι Μπουά- ακτιβιστής για τα δικαιώματα των Αφρο – Αμερικανών) και σε άλλες έξι προσωπικότητες στο Κέντρο Hutchins Αφρικανικών και Αφρο – Αμερικανικών Μελετών.

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο τίμησε συγκεκριμένα την ποιήτρια και εκπαιδευτικό, Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, τον γραμματέα του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν Λόνι Μπαντς III, την ποιήτρια Ρίτα Νταβ, τη συνιδρύτρια του τηλεοπτικού δικτύου, Black Entertainment Television, Σέιλα Τζόνσον, τον καλλιτέχνη Κέρι Τζέιμς Μάρσαλ και τον Ρόμπερτ Σμιθ, ιδρυτή, πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της Vista Equity Partners.

Το βραβείο φέρει το όνομα τού Du Bois, μελετητή, συγγραφέα, συντάκτη και πρωτοπόρο των πολιτικών δικαιωμάτων, ο οποίος έγινε ο πρώτος μαύρος φοιτητής που απέκτησε διδακτορικό τίτλο σπουδών από το Χάρβαρντ το 1895.

Η Queen Latifah, τραγουδίστρια, μουσικός, παραγωγός και ηθοποιός έχει κερδίσει ένα Grammy, ένα Emmy και μία Χρυσή Σφαίρα.

Το 2006, η Latifah έγινε η πρώτη καλλιτέχνης hip – hop που απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Σημαντική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις
Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μπλοκ καλύπτουν ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά έως την εθνικιστική Δεξιά, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σύνθετες
Ισραήλ
Μερτς: Οι μουσουλμάνοι που δεν αναγνωρίζουν την ευθύνη μας για το Ολοκαύτωμα να φύγουν από τη Γερμανία
Ο Μερτς επανέλαβε δήλωση του Ρίχαρντ φον Βάιτσεκερ το 1985 ότι «οι νέοι δεν φέρουν ευθύνη για όσα συνέβησαν τότε, φέρουν όμως ευθύνη για το πώς αυτά θα αποτυπωθούν στην Ιστορία»
Ο Γερμανός καγκελάριος, Friedrich Merz
Πρόκληση Φιντάν από τα Κατεχόμενα: Μόνη λύση δύο κράτη στο νησί – Παράνομη η επίσκεψη λέει η Λευκωσία
«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία ακόμη πρόκληση, που προστίθεται στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία»
Χακάν Φιντάν
Προκαλεί το τουρκικό ΥΠΕΞ για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: «Άκυρες οι NAVTEX, δεν έχουμε δώσει ακόμη άδεια»
Η Άγκυρα επικαλείται τα όρια που έχει γνωστοποιήσει στα Ηνωμένα Έθνη από τις 18 Μαρτίου 2020 - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Σαφές το διεθνές δίκαιο της θάλασσας
Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου το γαλλικό πλοίο ABEILLE MARENGO, ενόψει των υποθαλάσσιων ερευνών για το έργο Great Sea Interconnector. Tο γαλλικό πλοίο αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για τις προπαρασκευαστικές εργασίες που συνδέονται με την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο.  Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ 156