Κόσμος

Το «πηγαδάκι» Μπάιντεν και Ομπάμα στην κηδεία της Έθελ Κένεντι: Υποψίες ότι «έθαβαν» την Κάμαλα Χάρις 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Πηγαδάκι» έστησαν ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ και ο πρώην- Τζο Μπάιντεν και Μπαράκ Ομπάμα με θέμα το κάτα πόσο είναι εφικτό να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές η Κάμαλα Χάρις.

Οι Τζο Μπάιντεν και Μπαράκ Ομπάμα, τα είπαν χθες (16.10.2024) τετ α τετ στην κηδεία της Εθελ Κένεντι  – χήρα του Ρόμπερτ Κένεντι που πέθανε την περασμένη Πέμπτη (10.10.2024) σε ηλικία 96 ετών  – και φυσικά η daily mail «διάβασε» τα χείλη τους.

«Δεν είναι τόσο δυνατή όσο εγώ», φέρεται να είπε ο Μπάιντεν σύμφωνα με τον αναγνώστη χειλιών Jeremy Freeman, πριν ο Obama απαντήσει «αυτό είναι αλήθεια».

Ο Freeman, δήλωσε στη DailyMail.com ότι οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν «πολύ υποστηρικτικοί» ο ένας για τον άλλον στη συζήτηση.

Υπήρχαν όμως και αρκετές φράσεις που θα εντείνουν την ίντριγκα για το «υποκείμενο» της συζήτησης των δύο Δημοκρατικών και αν επρόκειτο για την Χάρις.

U.S. President Joe Biden and former U.S. President Barack Obama talk at the memorial service for Ethel Kennedy at the Cathedral of St. Matthew the Apostle in Washington, U.S., October 16, 2024. REUTERS

 

Αναλυτικά, σύμφωνα με τον Freeman, στην αρχή της κουβέντας, ο Μπάιντεν είπε στον Ομπάμα: «Δεν είναι τόσο δυνατή όσο εγώ».

Ο Ομπάμα απάντησε: «Το ξέρω… αυτό είναι αλήθεια… έχουμε χρόνο».

Στη συνέχεια ο Ομπάμα είπε στον Μπάιντεν: «Όχι, αυτό δεν ισχύει» – στον οποίο ο Μπάιντεν απάντησε: «Χμμ.».

Ο πρώην πρόεδρος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό που μπορούμε να έχουμε λίγο χρόνο μαζί».

Ο Μπάιντεν φάνηκε να στηρίζει τον προκάτοχό του, λέγοντας: «Ναι, θα τα καταφέρουμε εγκαίρως».

Στη συνέχεια ο Ομπάμα γύρισε μακριά από την κάμερα και είπε κάτι άλλο στον Μπάιντεν, στο οποίο ο πρόεδρος απάντησε: «Εεεε».

Τη συζήτηση στην κηδεία διέκοψε στη συνέχεια ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος τους κοίταξε και έκανε μια χειρονομία προς το μπροστινό μέρος του καθεδρικού ναού.

EthelKennedy

Η συνάντηση των Ομπάμα και Μπάιντεν στην κηδεία, ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση των δυο αντρών από τότε που ο πρόεδρος εγκατέλειψε την εκστρατεία επανεκλογής του και υποστήριξε τη Χάρις.

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Μίντλετον «τράβηξε τα βλέμματα» στο Wimbledon – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της με κόκκινο φόρεμα και η συγκινητική συνάντηση με 12χρονη παραπληγική
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, προστάτιδα του All England Lawn Tennis Club, εμφανίστηκε χαμογελαστή και χαιρέτισε το κοινό πριν πάρει τη θέση της στο Royal Box, όπου την υποδέχτηκαν με θερμό χειροκρότημα
Kate Middleton
Συγκλονιστικό βίντεο με θραύσματα ρωσικού πυραύλου που πέφτουν σε πάρκο στην Ουκρανία - Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί και 17 τραυματίες
Στο Κίεβο, οι πρώτες εκρήξεις σημειώθηκαν το πρωί, μερικά λεπτά αφού ήχησαν οι σειρήνες αεροπορικού συναγερμού, ενώ δώδεκα άνθρωποι τραυματίσθηκαν, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά 10 και 11 ετών
Ουκρανία
5
«Στα μαχαίρια» Τραμπ και New York Times: Καταγγελίες σε 4 δημοσιογράφους για το ρεπορτάζ σχετικά με την ασφάλεια του νέου Air Force One
Η κλήτευση έγινε έπειτα από δημοσίευση άρθρων από τους New York Times που ισχυρίζονταν ότι το αεροπλάνο που χρησιμοποιούσε ο Τραμπ, δώρο από το Κατάρ, δεν ήταν αρκετά ασφαλές
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο νέο Air Force One