Κόσμος

Το πρωτοσέλιδο της L’Equipe για την ομοφοβία που προκαλεί αίσθηση

Ένα ειδικό τεύχος για την ομοφοβία και τις προεκτάσεις στον αθλητισμό και την κοινωνία δημιούργησε η γαλλική εφημερίδα L' Equipe.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μάλιστα το τεύχος βγαίνει με ένα εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο για την ομοφοβία, όπου δυο νεαροί πολίστες φιλιούνται στο στόμα μέσα στην πισίνα και κατά την διάρκεια ενός αγώνα πόλο.

Οι δυο πρωταγωνιστές δεν είναι πολίστες αλλά καλλιτέχνες και συγκεκριμένα άνθρωποι του κινηματογράφου, οι οποίοι θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα. Οι Adrien Leongue και ο Cédric Le Gallo παράλληλα συμμετέχουν στην ταινία “LES CREVETTES PAILLETÉES” που έχει θέμα και το πόλο αλλά και την ομοφοβία.

L’Equipe protoselido

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πύρινος εφιάλτης χωρίς τέλος σε Γαλλία και Ισπανία: Σκέψεις για εκκένωση του Μπορντό, πάνω από 325.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί
Στις προσπάθειες κατάσβεσης έχουν αποσταλεί και ελληνικά canadair που πραγματοποιούν ρίψεις νερού από αέρος - Νέα πύρινα μέτωπα σε Βαλένθια και Τολέδο
Φωτιά
Γερμανός λιβανέζικης καταγωγής και υποστηρικτής του ISIS ο ύποπτος της φονικής επίθεσης με βαν σε εκδήλωση Pride στο Βερολίνο
Μέχρι τον περασμένο Μάιο κρατείτο σε φυλακή ανηλίκων, για αδικήματα όπως επίθεση και εκβιασμός, ενώ θεωρείται υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος»
Το βαν που σκόρπισε τον τρόμο στο Βερολίνο 6