Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Το συγκινητικό αντίο της αρραβωνιαστικιάς του – Κρεμάστηκε 3 εβδομάδες μετά τον αδερφό του

Το συγκινητικό αντίο της αρραβωνιαστικιάς του – Κρεμάστηκε 3 εβδομάδες μετά τον αδερφό του

Συντετριμμένη η αρραβωνιαστικιά του Dylan Smith που κρεμάστηκε 3 εβδομάδες μετά την αυτοκτονία του αδερφού του Darryl και των φίλων τους Sophie Gradon και Aaron Armstrong.

O Darryl και ο Dylan Smith, η Sophie Gradon και ο Aaron Armstrong έβαλαν τέλος στις ζωές τους τον περασμένο μήνα. Είχαν μεγαλώσει όλοι μαζί στο Blyth, στο Northumberland.

Sophie Gradon

Ο Dylan βρέθηκε νεκρός την Κυριακή λέγοντας ότι έχει χάσει τον καλύτερο φίλο, αδερφό και πατέρα μετά την αυτοκτονία του Darryl. Η 18χρονη αρραβωνιαστικιά του Steph Wylam απέτισε φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο σύντροφό της.

“O Dylan ήταν μοναδικός, υπέροχος τύπος. Ήταν απίστευτα τρυφερός. Δεν αγαπούσε τίποτα περισσότερο από το να είναι εκεί για τους ανθρώπους και να βοηθά όσο μπορούσε. Όταν συναντηθήκαμε, ο Dylan μου είπε θα είσαι δική μου.

Μια εβδομάδα μετά αρχίσαμε να βγαίνουμε και να βλέπουμε ο ένας τον άλλο και από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ. Ήταν ο κόσμος μου, η αδερφή ψυχή μου. Έκανα τα πάντα για εκείνον. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος”.

Η σχέση των 4 νέων που μεγάλωσαν μαζί

Ο πατέρας του Billy αποκάλυψε τη στενή σχέση ανάμεσα στα δύο αδέρφια και τη Sophie Gradon και τον Aaron Armstrong. Μίλησε για επιδημία αυτοκτονιών επειδή οι νέοι δεν μιλάνε για τις μάχες που δίνουν με προβλήματα ψυχικής υγείας. “Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν”.

Ο πρώτος που βρέθηκε νεκρός ήταν ο 27χρονος Darryl Smith. Ήταν 13 Ιουνίου. Μετά από 9 μέρες βρέθηκε νεκρή η Sophie Gradon. Έδινε μάχη με το άγχος και την κατάθλιψη. Τρεις εβδομάδες μετά, στις 10 Ιουλίου, αυτοκτόνησε ο αρραβωνιαστικός της Aaron Armstrong. Ο μικρότερος αδερφός του Darryl, ο 22χρονος Dylan Smith, βρέθηκε νεκρός την Κυριακή.

Sophie Gradon

Η μικρή κοινότητα του Blyth έχει σοκαριστεί από τις αυτοκτονίες των τεσσάρων νέων φίλων. “Όλοι ήταν φίλοι. Είχαν μεγαλώσει μαζί. Γνώριζαν ο ένας τον άλλο μια ζωή. Είναι τραγικό ότι όλοι πέθαναν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πρέπει να υπάρξει περισσότερη βοήθεια για τους νέους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μιλάνε. Είναι θέμα κουλτούρας ειδικά μεταξύ των νέων αντρών. Δεν ανοίγονται. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Τα σχολεία θα έπρεπε να διδάσκουν περισσότερα για την ψυχική υγεία και οι νέοι θα έπρεπε να ενθαρρύνονται να ανοιχτούν. Δεν θα ευχόμουν αυτό που περνάμε σε κανένα. Απλά σκέφτηκα όχι ξανά. Είναι δύσκολο να εξηγήσω πώς νιώθω. Νιώθω μουδιασμένος”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις