Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Το συγκλονιστικό βίντεο με 48 εκατ. προβολές! Προειδοποίηση σε όλους τους γονείς

Το συγκλονιστικό βίντεο με 48 εκατ. προβολές! Προειδοποίηση σε όλους τους γονείς

Με ένα βίντεο στο facebook η 34χρονη Catherine St. Germain αποκάλυψε ότι η κόρη της Alyssa κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον άντρα της όταν ήταν 15 ετών.

Στο συγκλονιστικό βίντεο προειδοποιεί όλους τους γονείς και ιδιαίτερα τις χωρισμένες μητέρες να ελέγχουν τον κατάλογο Sex Offenders και να μάθουν πώς οι παιδεραστές επιλέγουν και εκμεταλλεύονται τα θύματά τους.

Ο πρώην σύζυγός της και βετεράνος του Ναυτικού Aaron Tyrell Scott καταδικάστηκε σε 90 μέρες φυλακή στις 20 Ιανουαρίου, με την 34χρονη να αποκαλύπτει ότι βγήκε από τη φυλακή στις 12 Απριλίου και θα παραμείνει στη λίστα Sex Offenders για 8 χρόνια.

Η Catherine μοιράστηκε με λεπτομέρειες το οδυνηρό περιστατικό για την οικογένειά της με την ελπίδα να αποφύγουν κάτι παρόμοιο άλλοι γονείς. Η ανήλικη κόρη της κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον άνθρωπο που γνώριζε 20 χρόνια και είχε παντρευτεί έναν χρόνο νωρίτερα.

Στο βίντεο, που έχει προβληθεί πάνω από 48,7 εκατομμύρια φορές μέσα σε 5 μέρες, η Catherine περιγράφει με κάρτες την οδυνηρή ανακάλυψη και παραμένει σιωπηλή καθ’ όλη τη διάρκεια. “Πολλοί από εσάς γνωρίζετε πόσο δύσκολα πέρασε η οικογένειά μου τον τελευταίο χρόνο. Σας ζητώ να το μοιραστείτε. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να μένουμε σιωπηλοί αλλά να ρίχνουμε τα φώτα σε αυτό το σκοτεινό ζήτημα”.

Μαθαίνοντας πως το δικαστήριο δεν θα ενημερώσει τις μητέρες των άλλων τριών παιδιών του για την καταδίκη του, κατάλαβε πόσο εύκολο είναι για “αρπακτικά” να περάσουν απαρατήρητα. “Τα τέρατα φαίνονται και φέρονται φυσιολογικά. Είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν ποιοι πραγματικά είναι. Είναι οι άνθρωποι που εμπιστευόμαστε με τα παιδιά μας καθημερινά. Όλες οι μαμάδες θα πρέπει να ελέγχουν το μητρώο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων. Όλοι οι γονείς θα έπρεπε να μάθουν πώς οι παιδόφιλοι διαλέγουν και εκμεταλλεύονται τα θύματά τους. Όλα τα παιδιά που αποκαλύπτουν τους ανθρώπους που τα παρενόχλησαν θα πρέπει να γίνονται πιστευτά”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε