Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τολμηρός οδηγός μαγκώνει το καπό αυτοκινήτου υπαίτιου τροχαίου και έκανε … βόλτα (βίντεο)

Τολμηρός οδηγός μαγκώνει το καπό αυτοκινήτου υπαίτιου τροχαίου και έκανε … βόλτα (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό στην συνοικία Καρτάλ της Κωνσταντινούπολης – Αυτοκίνητο διέσχισε περίπου 1 χιλιόμετρο με έναν άνθρωπο στο καπό – Θέλησε να συγκρατήσει το ΙΧ που διέφευγε από το σημείο τροχαίου ατυχήματος.

Έκπληκτοι οι διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί στην περιοχή Καρτάλ της Κωνσταντινούπολης. Αντίκρισαν φευγαλέα μία απίστευτη σκηνή ενός άνδρα να κρέμεται σε εν κινήσει αυτοκίνητο.

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα άλλου οχήματος και έδειξε όλη την αγωνιώδη προσπάθεια του αγνώστου να κρατηθεί και να μην παρασυρθεί από διερχόμενα αυτοκίνητα. Τελικά έπεσε στην άσφαλτο, αλλά, ευτυχώς γι’ αυτόν οι οδηγοί από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέκοψαν έγκαιρα ταχύτητα.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήξερε τί είχε προηγηθεί. Όπως είπε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, αψήφισε τον κίνδυνο για να σταματήσει τον οδηγό που λίγο νωρίτερα τον είχε τρακάρει.

Ο Χαμντί Τουν παρέμενε αγκιστρωμένος στο αριστερό μέρος του καπό του οχήματος για απόσταση σχεδόν 1 χιλιομέτρου. Ο υπαίτιος οδηγός δεν έδειξε διάθεση να σταματήσει. Με διάφορους ελιγμούς επιχείρησε να απαλλαγεί από τον απρόσκλητο “επιβάτη”. Κάποια στιγμή το κατάφερε με κίνδυνο, όμως, να προκαλέσει και τροχαίο δυστύχημα.

Ο οδηγός και αυτόπτης μάρτυρας, Μουράτ Καρατζόζογλου, αφηγείται: “Προσπάθησα με το αυτοκίνητό μου να μπω μπροστά. Ήταν δύσκολο διότι συνεχώς ερχόντουσαν από το αντίθετο ρεύμα αυτοκίνητα”. Τέλος, εξέφρασε το παράπονό του για τη στάση της αστυνομίας, λέγοντας ότι “παρότι ανέφερε το περιστατικό, δεν έγινε δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο ασυνείδητος και επικίνδυνος οδηγός…”.

Πηγή: CNN Turk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις