Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Τομ Κρουζ: Μυστική σχέση με πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών!

Τομ Κρουζ: Μυστική σχέση με πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών!

Άδοξο τέλος είχε το ειδύλλιο του Τομ Κρουζ με την προσωπική του βοηθό Jennifer Hammon μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε στους κόλπους της Σαηεντολογίας η αποκάλυψη ήταν πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Ο 54χρονος Tom Cruise αναγκάστηκε να χωρίσει από τη 43χρονη Jennifer Hammon όταν ο επικεφαλής των Σαηεντολόγων David Miscavige ανακάλυψε πως είχε πρωταγωνιστήσει σε ερωτική λεσβιακή ταινία.

Η Jennifer Hammon στη soft-core ερωτική ταινία του 1997 “Allyson Is Watching” είχε κάνει στοματικό έρωτα στη συμπρωταγίστριά της. Ήταν κάτι που είχε κρατήσει κρυφό από τον Tom Cruise όταν δούλευαν μαζί στις ταινίες “The Last Samurai” και “Collateral”.

Ο David Miscavige όμως ανακάλυψε την τανία μετά το τέλος των γυρισμάτων της για την ταινία “The Married Couple”, προπαγανδιστική για τη Σαηεντολογία. “Ήταν τεράστιο πρόβλημα”, σχολίασε πρώην Σαηεντολόγος που του είχε ανατεθεί να παρακολουθεί το ζευγάρι. “Η Jennifer έμπλεξε. Θεωρούσαν ότι ντρόπιαζε την εκκλησία και τον Tom από τη στιγμή που είχε μπει τόσο πολύ μέσα στον κόσμο του”.

Μετά τον χωρισμό τους ο Tom Cruise έκανε σχέση και παντρεύτηκε την ηθοποιό Katie Holms. “Δεν ξέρω ποιο ήταν το κριτήριο, αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήθελαν τον δεσμό του Tom με την Jennifer”, τόνισε ο πρώην Σαηεντολόγος Mike Rinder. “Το κορίτσι πρέπει να είναι με κάθε τρόπο τέλειο”, συμπλήρωσε από την πλευρά του ο πρώην Σαηεντολόγος Marc Headley.

Πριν τον χωρισμό τους, το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στα εγκαίνια της ισπανικής εκκλησίας το 2004, ενώ είχαν γνωριστεί και οι οικογένειές τους. “Γνώρισα τον Tom όταν έκανε ένα οικογενειακό τραπέζι. Παίξαμε με τα υιοθετημένα παιδιά του. Η μητέρα του ήταν εκεί. Ήταν πολύ όμορφα”, σχολίασε η μητέρα της Jennier που πλέον είναι παντρεμένη με τον πρώην οδηγό του Τομ Κρουζ.

Πηγή: Radaronline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε