Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τον πέταξαν έξω από αεροπλάνο επειδή μίλησε αραβικά [vid]

Τον πέταξαν έξω από αεροπλάνο επειδή μίλησε αραβικά [vid]

Έβγαλαν έξω από πτήση της Delta Airlines διάσημο YouTuber επειδή μίλησε αραβικά στη μητέρα του.

Τουλάχιστον 20 επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν για τον διάσημο YouTuber Adam Saleh, με 1,6 εκατομμύρια followers, με το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας να τον απομακρύνει από την πτήση στο αεροδρόμιο του Heathrow.

“Δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου. Είπα μια λέξη και λέτε ότι αισθάνεστε άβολα. Γιατί το κάνετε αυτό; Απλά επειδή μιλάω διαφορετική γλώσσα”, ακούγεται να λέει τη στιγμή που τον απομακρύνουν μαζί με ένα φίλο του από την πτήση.

 

 

Αφού τον απομάκρυναν από την πτήση, ο Saleh ανακρίθηκε από τις αρχές στο αεροδρόμιο. Δεν χρεώθηκε για κάποιο αδίκημα και η Delta Airlines του έκλεισε άλλη πτήση για Νέα Υόρκη.

“Μιλάμε διαφορετική γλώσσα στο αεροπλάνο και τώρα μας πετάνε έξω. Αυτό το 2016. Η Delta Airlines μας πέταξε έξω επειδή μιλήσαμε διαφορετική γλώσσα. Είστε ρατσιστές”.

Η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι δύο επιβάτες εκδιώχθηκαν από την πτήση και ταξίδεψαν με άλλη πτήση για Νέα Υόρκη μετά τα παράπονα που εξέφρασαν πάνω από 20 επιβάτες. “Διεξάγουμε έρευνα για ό,τι συνέβη. Παίρνουμε τους ισχυρισμούς διακρίσεων πολύ σοβαρά. Η πολιτική μας είναι να συμπεριφερόμαστε σε όλους με σεβασμό”.

Πηγή: Theladbible

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε