Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τον “πρόδωσε” (ευτυχώς) το Playstation! Gamer συνελήφθη για βιασμό 15χρονης!

Τον “πρόδωσε” (ευτυχώς) το Playstation! Gamer συνελήφθη για βιασμό 15χρονης!

Φανατικός gamer του Grand Theft Auto συνελήφθη για βιασμό 15χρονης στην Φλόριντα. Και σε αυτό βοήθησε το Playstation!

Όλα έγιναν στο Νιου Πορτ Ρίτσεϊ στην Φλόριντα. Ο 18χρονος Ντάνιελ Ενρίκε Φαμπιάν είχε προσκαλέσει σπίτι του μια 15χρονη. Εκείνη ανυποψίαστη για το τι θα ακολουθούσε αποδέχθηκε την πρόσκληση. Ο 18χρονος νωρίτερα έπαιζε online Grand Theft Auto και νόμιζε ότι είχε κλείσει το Playstation και το μικρόφωνο. Όμως ευτυχώς για το κορίτσι η κονσόλα ήταν ανοικτή. Επίσης, είχε πει σε έναν από το συμπαίκτες του ότι θα την “έπεφτε” στην κοπέλα. Τότε, ένας άλλος gamer άκουσε ξεκάθαρα όσα συνέβησαν στο σπίτι του 18χρονου. Το κορίτσι, του ζήτησε 4 φορές να σταματήσει αλλά εκείνος προσπαθούσε να κάνει σεξ μαζί της. Και τελικά την βίασε! Ο gamer που τα άκουσε όλα είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι ο Φαμπιάν 15 λεπτά αργότερα ήταν πάλι online για να συνεχίσει να παίζει σαν να μην έγινε τίποτα!

Η 15χρονη είπε στους αστυνομικούς περιγράφοντας το μαρτύριό της ότι εκείνος της έκλεισε το στόμα με το χέρι του την ακινητοποίησε και την βίασε. Το κορίτσι υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις που έδειξαν ξεκάθαρα ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Της πήραν και δείγμα DNA το οποίο ταυτίστηκε με εκείνο του βιαστή της.

Ο gamer συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό. Σύμφωνα μάλιστα με τον τηλεοπτικό σταθμό WFLA του απαγγέλθηκαν και άλλες κατηγορίες για τον βιασμό μιας άλλης ανήλικης κοπέλας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο.

πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις