Παρασκευή, 10 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι ενώ έκαναν live στο facebook [vid]

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι ενώ έκαναν live στο facebook [vid]

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 26χρονος Devyn Holmes που πυροβολήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι από φίλη του.

Ο πατέρας δύο παιδιών πυροβολήθηκε από την 25χρονη Cassandra Damper ενώ έκαναν live στο facebook. Οι αρχές στο Τέξας συνέλαβαν την Cassandra μετά το αιματηρό ατύχημα. Το τρομακτικό περιστατικό προβλήθηκε χιλιάδες φορές στα social media.

Φαίνεται ακριβώς η στιγμή που ο Devyn Holmes δέχεται μια σφαίρα στο κεφάλι. Έχει διασωληνωθεί με μηχανήματα στήριξης ζωής για να κρατηθεί ζωντανός.

Στην αρχή φαίνεται ο Holmes να πιάνει το όπλο και να το κοιτάζει. Ένας φίλος τους στο πίσω κάθισμα παίρνει το όπλο και το βάζει ανάμεσα στον Holmes και την Damper.

H Damper παίρνει το όπλο και σημαδεύει απευθείας στην κάμερα ενώ ο Holmes της πιάνει το χέρι. “Με κάνεις να νιώθω νευρικός” της λέει.

Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο

“Από που είσαι ξανά;” τη ρωτά ενώ η Damper τον σημαδεύει με το όπλο. “Πες κάτι” του λέει. Ξαφνικά το όπλο εκπυρσοκροτεί και μια σφαίρα βρίσκει τον Holmes στο κεφάλι.

Αμέσως οι δύο φίλοι βγαίνουν από το αυτοκίνητο και τον εγκαταλείπουν αιμόφυρτο στο κάθισμα του συνοδηγού. Αφού τη συνέλαβαν οι αρχές, η Damper είπε στην αστυνομία ότι δεν ήξερε πως το όπλο είναι γεμάτο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις